
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی <<هرمز>> به نقل از ایثار واحد هرمزگان، عطا ناوکی در نشست ستاد شاهد دانشگاه آزاد شورای اسلامی که با حضور محمدحسین رنجبر رئیس دانشگاه آزاد شورای اسلامی بندرعباس و عبدالرضا یوسفی معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدا به ویژه شهدای دانشجو اظهار کرد: دانشگاه آزاد ظرفیت استثنایی در انجام خدمات فرهنگی دارد و باید در این راستا از وجود دانشجویان و اساتید دانشگاه استفاده بهینه برد.
وی افزود: برگزاری اردوها و نشستهای دانشجویی می تواند در راستای ترویج فرهنگ ایثارو شهادت تاثیر گذار باشد، لیکن تأکید میکنم این نهاد با مشارکت یکدیگر اقدام مؤثر را انجام دهند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان در ادامه، خواستار تقویت اعضای کانون فرهنگ شاهد و ایثارگر در دانشگاه شد و عنوان کرد: باید از ظرفیت و استعداد دانشجویان در تبیین مباحث فرهنگی بیش از گذشته استفاده شود.
محمدحسین رنجبر نیز ضمن اعلام آمادگی همکاری با بنیاد هرمزگان، گفت: با تمام توان خود در راستای خدماتدهی مطلوب به جامعه ایثارگری اقدام میکنیم.
شایان ذکر است، در پایان این نشست وضعیت تحصیلی، آموزشی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر و همچنین مباحث مالی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.