خبر های امروز : 12
آسیب جدی طرح هوشمندسازی نان به نانوایان
شماره خبر : 6644
17:08 1403-11-08
طراح پروژه بهینه سازی نان‌های سنتی مطرح کرد:
آسیب جدی طرح هوشمندسازی نان به نانوایان
طراح پروژه بهینه‌سازی نان‌های سنتی گفت: طرح هوشمندسازی نان و سامانه نانینو به نان و نانوایان آسیب جدی زده و ممکن است آنها را در معرض نابودی قرار دهد

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، محمدرضا خواجه در حاشیه نشست تخصصی ارد کامل، نان سالم در اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته در بندرعباس گفت: برای جذب بیشتر مردم و ایجاد توجیه اقتصادی برای مشارکت‌کنندگان، نمایشگاه بعدی با عنوان نان، شیرینی و شکلات برگزار شود.

وی همچنین برگزاری کارگاه تخصصی درباره آرد و نان کامل را از نقاط قوت این نمایشگاه برشمرد و تاکید کرد: نان یکی از کامل‌ترین و متعادل‌ترین غذاهای بشر است، لذا برگزاری نشست‌های تخصصی در این زمینه می‌تواند توجه بیشتری به نان جلب، و به حل مشکلات موجود در نرخ و کیفیت نان در هرمزگان کمک کند، به خصوص که این استان در زمینه کیفیت نان با چالش‌هایی مواجه است.

طراح پروژه بهینه‌سازی نان‌های سنتی در ادامه به نرخ پایین نان در هرمزگان اشاره کرد و توضیح داد: قیمت ۵۰۰ تومانی نان در این منطقه بسیار پایین است و می‌توان با افزایش ۵۰ درصدی قیمت نان، وضعیت اقتصادی نانوایان را بهبود بخشید.

به گفته خواجه، این افزایش قیمت نه تنها به سود نانوایان نخواهد بود بلکه می‌تواند به بهبود کیفیت نان کمک کند و مشکلی برای مصرف‌کنندگان ایجاد نخواهد کرد.

وی همچنین در خصوص طرح هوشمندسازی نان و سامانه نانینو ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: این طرح به نان و نانوایان آسیب جدی زده و ممکن است آنها را در معرض نابودی قرار دهد.

طراح پروژه بهینه‌سازی نان‌های سنتی تأکید کرد: اگر سکه‌ها را برای نان خرج کنیم دیرتر سکته می‌کنیم و پول ما صرف قرص‌های شیمیایی نمی‌شود، باید درنظر داشت که ضربه به نان معادل ضربه به سلامتی مردم ایران است و از این رو حمایت از این بخش و بازنگری در طرحی مانند نانینو ضرورت دارد.

خواجه درخواست کرد: رئیس‌جمهور در این طرح تجدید نظر کند، چرا که به نظر او این روند منجر به کاهش کیفیت و وزن نان می‌شود.

وی ، ویژگی‌های آرد کامل را شامل فیبر، مغز و جوانه گندم دانست و بیان کرد: با فرآیند سبوس‌گیری این بخش‌ها از آرد حذف می‌شوند. از آنجا که در مناطق محروم امکان تأمین فیبر مورد نیاز بدن از طریق سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات محدود است، توجه به آرد و نان کامل می‌تواند راهی موثر برای رفع این مشکل باشد.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!