حضور مهارتآموزان هرمزگان در رقابتهای جهانی

مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان گفت: بناست مهارتآموزان هرمزگان در سال ۲۰۲۴ میلادی در رقابتهای جهانی مهارتی حضور داشته باشند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، محمد بذرافشان در نشست خبری ضمن تشریح عملکرد ۶ ماهه ادارهکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان اظهار کرد: افزونبر ۲۸ هزار نفر در ۶ ماهه نخست سال جاری در دورههای مهارتآموزی فنی و حرفهای شرکت کردند که ۱۲ هزار و ۵۷۶ نفر دوره در مراکز دولتی و ۱۵ هزار و ۴۶۰ نفر دوره در بخش خصوصی آموزش دیدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان با تأکید بر اینکه کارکردهای فنی و حرفهای تنها در عرصه داخلی نیست بلکه مهارتآموزان میتوانند در عرصه بینالمللی هم به رقابت بپردازند و حضور جهانی داشته باشند، افزود: بناست مهارتآموزان هرمزگان در سال ۲۰۲۴ میلادی در رقابتهای جهانی مهارتی حضور داشته باشند.
وی همچنین به رقابتهای بینالمللی مهارتی اشاره و تصریح کرد: در نخستین دوره «مسابقات بینالمللی مهارتهای دیجیتال» که به میزبانی کشور روسیه از تاریخ ۲۰ تا ۲۲ سپتامبر ۲۰۲۳ (۲۹ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲) در شهر کازان و برگزار شد ۲۰ کشور حضور داشتند که محمد قاسمی نسب تختی توانست با کسب مقام دوم در رشته فناوریهای وب برای هرمزگان افتخارآفرینی کند.
بذرافشان همچنین با اشاره به رقابتهای ملی مهارتآموزی گفت: در سال جاری سه مدال رنگارنگ توسط فرزندان این استان به دست آمد که محمد قاسمی نسبت تختی در طراحی وب سایت مقام اول کشور با بدست آورد، شایان خیرآبادی در رشته مدیریت سامانههای تحت شبکه مدال نقره را از آن خود کرد و محمد طاها مریدی در زمینه راهکارهای نرم افزاری برای تجارت مقام برنز را از آن خود ساخت، خانم حدیثه جمعه پور ایسینی در رشته شیرینیپزی مقام برنز و علی معلمی در رشته تهویه و تبرید مقام برنز را بدست آورد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان تصریح کرد: سال جاری در رقابتهای ملی کارگران ایران سه مدال رنگارنگ برای این استان به دست آمد که ساعد رسولی در جوشکاری SMAW (جوشکاری قوسی با الکترود روکش دار) مقام نخست، شهرام محمدی در رشته جوشکاری SMAW مقام دوم کشور را کسب کرد، جلال رحیمی هم در جوشکاری آرگون مقام سوم کشور را از آن خود کرد.
وی در خصوص طرح تابستانه فنی و حرفهای هرمزگان نیز بیان کرد: افراد در سنین ۱۲ تا ۱۸ سال میتوانستند در این دورهها شرکت کنند که از ۱۵ تیرماه تا ۱۵ شهریور ماه برقرار بود.
بذرافشان ادامه داد: ۱۲ تا ۱۵ سالهها به عنوان مهارت آموزان و ۱۵ تا ۱۸ سال به عنوان کارآموزان شرکت کردند و کسانی که سنشان به ۱۸ سال برسد میتوانند در آزمونهای ادواری شرکت کرده و گواهینامه مهارت دارای ارزش ترجمه و اعتبار بینالمللی دریافت کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان اضافه کرد: شهرستانهای جاسک، بندرعباس و میناب بیشترین استقبال را از دورههای مهارتی تابستانه داشتند و در گروه برادران رشتههای نصب و تعمیر آیفونهای تصویری، تهویه و تبرید، سیم کشی ساختمانها و صنعت بیشترین متقاضیان را داشت و در بخش خواهران هم رشتههای صنعت پوشاک، فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنایع غذایی دارای بیشترین تعداد شرکتکنندگان بودند.
انتهای خبر/