حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/04/23 شمسی | 2025/07/14 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
لزوم ارتباط مستمر مدیران مدارس با جامعه محلی
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان تأکید کرد:

لزوم ارتباط مستمر مدیران مدارس با جامعه محلی

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان بر لزوم ارتباط مستمر مدیران مدارس با نهادهای محلی برای اجرای موفق برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، منوچهر ضیایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان، امروز در نشست بیست‌وسومین کارگروه استانی نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) با تأکید بر نقش کلیدی مدارس در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: تمرکز فعالیت‌ها در سطح مدرسه و کلاس درس، بهترین مسیر برای مقابله با آسیب‌هاست. در این مسیر، نقش چهارگانه معلمان، دانش‌آموزان، اولیاء و جامعه محلی بسیار حیاتی است.

وی با بیان اینکه مدارس نباید تنها به ساختار درونی آموزش‌وپرورش متکی باشند، افزود: مدیران مدارس باید با نهادهای محلی از جمله شوراهای اسلامی، دهیاران، معتمدان و بزرگان روستاها ارتباط مؤثر و مستمر داشته باشند تا زمینه‌سازی لازم برای اجرای موفق برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی فراهم شود.

ضیایی ادامه داد: آگاه‌سازی خانواده‌ها و استفاده از ظرفیت خرد جمعی، نقشی تعیین‌کننده در موفقیت برنامه‌ها دارد. از این رو، ضروری است مدیران مناطق، بخشی از وقت خارج از ساعات اداری خود را نیز به تعامل با خانواده‌ها و بررسی مسائل اجتماعی دانش‌آموزان اختصاص دهند.

وی با اشاره به اهمیت شورای دبیران در شهریورماه، خواستار برنامه‌ریزی هدفمند برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت آسیب‌های اجتماعی شد و تصریح کرد: موضوع مقابله با آسیب‌ها نباید فقط در اسناد و جلسات باقی بماند، بلکه لازم است مدیران و عوامل آموزش‌وپرورش، آن را به‌طور ملموس به مدارس و محیط‌های آموزشی منتقل کنند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان، با توجه به پیچیدگی‌های فضای امروز جامعه، بر اهمیت بالای سلامت روان و امنیت اجتماعی دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: آسیب‌های اجتماعی یک تهدید جدی برای آینده نوجوانان است و مقابله با آن، مستلزم مشارکت جمعی و اراده سازمانی است.

به گفته او، میزان اهتمام مدیران مدارس به برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، باید به‌عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد آنان در نظر گرفته شود. همچنین معلمان نیز باید نقش تربیتی خود را با جدیت دنبال کنند و فراتر از آموزش درسی، به توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی دانش‌آموزان بپردازند.

ضیایی در پایان بر لزوم استمرار آگاهی‌بخشی به خانواده‌ها، به‌ویژه در ایام تابستان و پیش از آغاز سال تحصیلی تأکید و ابراز امیدواری کرد: با همراهی خانواده‌ها، مدیران، معلمان و نهادهای محلی، زمینه برای شکل‌گیری محیطی امن، سالم و بانشاط در مدارس استان فراهم شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!