حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/08/07 شمسی | 2025/10/29 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
برگزاری پویش «مهرانه علوی» در روستاهای هرمزگان
مجری بنیاد علوی در هرمزگان خبر داد:

برگزاری پویش «مهرانه علوی» در روستاهای هرمزگان

مجری بنیاد علوی در هرمزگان گفت: بنیاد علوی در راستای تحقق عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت تحصیل دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار، تأمین بسته‌های معیشتی برای مدارس شبانه‌روزی را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ به نقل از بنیاد علوی هرمزگان؛ پویش «مهرانه علوی» باهدف حمایت تغذیه‌ای از دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی متوسطه روستایی، با مشارکت بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان، در هفت استان کشور از جمله استان هرمزگان آغاز شد. 
در این طرح، ۴ هزار و ۷۱۶ دانش‌آموز در مدارس شبانه‌روزی روستایی استان هرمزگان تحت پوشش قرار گرفتند و بسته‌های ارزاق و مواد غذایی شامل برنج، روغن، ماکارونی، سویا، عدس، نخود، لپه و لوبیا بین آنان توزیع شد.

 علی غلامشاهی، مجری بنیاد علوی در استان هرمزگان با اشاره به اهداف این پویش گفت: بنیاد علوی در راستای تحقق عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت تحصیل دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار، تأمین بسته‌های معیشتی برای مدارس شبانه‌روزی را در دستور کار قرار داده است. این اقدام، ضمن رفع دغدغه خانواده‌ها در حوزه تغذیه، زمینه حضور مستمر دانش‌آموزان در مدارس را فراهم می‌کند.

وی مطرح کرد: این پویش در شهرستان‌های مختلف استان و با حضور رؤسای ادارات آموزش‌وپرورش، ائمه جمعه، فرمانداران، بخشداران، مدیران دستگاه‌های اجرایی و مدیران مدارس شبانه‌روزی برگزار شد.

 غلامشاهی با اشاره به مأموریت بنیاد علوی در حمایت از آموزش و مهارت‌آموزی افزود: حمایت از حوزه آموزش و ارتقای عدالت آموزشی یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد علوی است. 

وی بیان کرد: برنامه‌های متنوعی در زمینه تقویت علمی دانش‌آموزان، جلوگیری از ترک تحصیل، استعدادیابی، هدایت تحصیلی، مهارت‌آموزی و آمادگی برای آزمون‌های استعدادهای درخشان، نمونه دولتی و کنکور در دستور اجرا قرار دارد.

 مجری بنیاد علوی در استان هرمزگان تصریح کرد: بنیاد علوی پیش‌ازاین نیز با اجرای پویش «مهر علوی - طرح لبخند مهر» در شهریورماه سال جاری، بیش از ۱۴ هزار بسته لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار رایگان را میان دانش‌آموزان دهک‌های یک و دو مناطق روستایی استان هرمزگان توزیع کرده بود.

غلامشاهی در پایان ضمن قدردانی از همراهی اداره کل آموزش‌وپرورش هرمزگان و مجریان جهادی بنیاد علوی گفت: تمامی این اقدامات در جهت تسهیل امر آموزش، تحقق عدالت آموزشی، امیدآفرینی و ترغیب دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار به ادامه تحصیل انجام می‌شود. همکاری مدیران آموزش‌وپرورش استان و تلاش شبانه‌روزی مجریان جهادی نقش ارزنده‌ای در موفقیت این پویش داشته است.
انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!