به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به نقل روابطعمومی شیلات هرمزگان، مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه فعالیتهای علمی و پژوهشی لازمه توسعه پایدار در هر فعالیتی است گفت: این مهم در زمینه فعالیتهای شیلاتی باتوجهبه پویایی، گستردگی و جمعیت بالای بهرهبرداران شیلاتی و تأثیر آن در اقتصاد و اشتغال استان نقش پررنگتری میگیرد.
مسعود بارانی برپایی نشستهای منظم و پیوسته اداره کل شیلات هرمزگان با پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان، توسعه فعالیتهای پژوهشمحور، استفاده از پژوهشها و تحقیقات پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان در مدیریت صید و صید مسئولانه، معرفی گونههای آبزیان در خطر انقراض، توسعه بهرهبری از پژوهشها و تحقیقات پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای در مباحث بیماریهای آبزیان پرورشی، استفاده از مطالعات پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان در بازسازی و به سازی ذخایر آبزیان و... را بخشی از تأکیدات در این نشست خواند.
وی ارتقای همکاری، تبادل دانش و تخصص بهویژه در مسیر فعالیتهای صید و صیادی و توسعه آبزیپروری و حرکت در مسیر توسعه را از برنامههای بین شیلات هرمزگان و پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان خواند.
در ادامه رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان فعالیتهای شیلاتی را یکی از محوریترین و تأثیرگذارترین فعالیتها در توسعه و اقتصاد استان خواند و تصریح کرد: خوشبختانه شیلات هرمزگان از روند و پیشرفت خوبی بهرهمند است .
محمد صدیق مرتضوی پژوهش را یکی از اساسیترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همهجانبه یک کشور دانست و گفت: قدرت استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است و فعالیتهای پژوهشی یکی از شاخصهای اصلی توسعه و پیشرفت محسوب میشود.
انتهای خبر/
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52