خبر های امروز : 15
مسائل کشور را به نتیجه مذاکرات گره نمی‌زنیم
شماره خبر : 7431
16:17 1404-01-22
امام‌جمعه شهرستان پارسیان:
مسائل کشور را به نتیجه مذاکرات گره نمی‌زنیم
امام‌جمعه شهرستان پارسیان گفت: ما اهل منطق و گفتگو هستیم؛ ولی هرگز حل مسائل مملکتمان را به نتیجه مذاکرات گره نمی‌زنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد اسماعیل‌نیا در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان پارسیان ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت حمزه سیدالشهدا و عبدالعظیم حسنی و روز تأسیس بنیاد مسکن از اقدام شایسته جمعی از مؤمنین نمازگزار جمعه در برپایی چایخانه حضرتی در حرم حضرت رضا (ع) و خدمت به زوار تشکر کرد.
 
 امام‌جمعه شهرستان پارسیان اقدام رئیس‌جمهور در وفاداری به ملت و برکناری یکی از معاونین خود به‌خاطر عدم رعایت پیمان و شان مورد انتظار را قابل‌تحسین برشمرد و از ایشان تشکر کرد.
 
اسماعیل‌نیا درباره مذاکره غیرمستقیم پیشرو بین نماینده جمهوری اسلامی و آمریکا گفت: این مسئله عادی است که سال‌هاست در حال جریان است و مسئله تازه‌ای نیست؛ ایران همه شرایط خود را در مسائل مورد بحث، شیوه و مکان آن را به‌طرف مقابل قبولاند.
 
 وی افزود: ما اهل منطق و گفتگو هستیم؛ ولی هرگز حل مسائل مملکتمان را به نتیجه مذاکرات گره نمی‌زنیم؛ بلکه با وحدت، تمرکز بر استفاده از همه ظرفیت‌های داخلی، تقویت نیروهای مسلح و ولایت‌مداری امید و نشاط موجود در بین اقشار مختلف مردم را تقویت خواهیم کرد و ان شالله در این مصاف نیز پیروز خواهیم شد.
انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!