خبر های امروز : 4
«وعده صادق» اضطراب را به اسرائیل منتقل کرد
شماره خبر : 7469
14:01 1404-01-24
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بندر جاسک:
«وعده صادق» اضطراب را به اسرائیل منتقل کرد
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بندر جاسک گفت: با عملیات وعده صادق اضطراب و ناامنی به قلب اسرائیل منتقل شد و این پیام به قدرت‌های جهانی به‌خصوص آمریکا منتقل کرده که محور مقاومت در مقابل تجاوزات رژیم اسرائیل بی‌پاسخ نخواهد ماند.

صفدر قصمی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» با اشاره به نقش عملیات وعده صادق در تغییر معاملات امنیتی منطقه اظهار کرد: عملیات وعده صادق یکی از اقدامات مهم محور مقاومت است که در پاسخ به اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی بوده است.

 عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بندر جاسک با بیان اینکه عملیات وعده صادق یک اقدام بازدارنده بوده است، افزود: این بازدارندگی به جهت نظامی است که دشمن حملات بیشتری انجام ندهد و هم یک بازدارندگی روانی و اجتماعی و سیاسی دارد.

قصمی گفت: با عملیات وعده صادق اضطراب و ناامنی به قلب اسرائیل منتقل شد و این پیام به قدرت‌های جهانی به‌خصوص آمریکا منتقل کرده که محور مقاومت در مقابل تجاوزات رژیم اسرائیل بی‌پاسخ نخواهد ماند.

وی بیان کرد: بعد از انجام عملیات وعده صادق ایران به‌عنوان مؤثرترین بازیگر منطقه‌ای و یکی از ستون‌های تعیین‌کننده معادلات امنیتی خاورمیانه توانسته جایگاه خود را تثبیت کند و همچنین قدرت رهبری در مقاومت به رخ جهانیان بکشد و همچنین در بحث بازدارندگی توانسته باعث تثبیت منطقه‌ای جایگاه ایران شده و مشروعیت و محبوبیت بیشتری در بین افکار عمومی پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندر جاسک تصریح کرد: دوران بزن و در رو تمام شده و ایران نشان داد که دیگر اجازه نخواهد داد رژیم صهیونیستی به نیروهای مقاومت و منافع ایران در منطقه حمله کند و در امان بماند و پاسخ نه تنها قطعی بلکه دردناک و چند لایه است.

قصمی خاطرنشان کرد: همراهی کشورهایی مانند چین و روسیه با ایران در شورای امنیت مانع از محکومیت اقدامات ایران شد و این حمایت نشان دهنده دیپلماتیک ایران و افزایش نفوذ در عرصه بین‌المللی شد.

 

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!