خبر های امروز : 0
جنایات صهیونیست‌ها محکوم است
شماره خبر : 7316
15:07 1404-01-07
امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس مطرح کرد:
جنایات صهیونیست‌ها محکوم است
امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس، ضمن دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس، این سرزمین را نماد وحدت ادیان ابراهیمی خواند و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ به نقل از روابط عمومی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت هرمزگان؛ شیخ یوسف جمالی با اشاره به جایگاه قدس در معراج پیامبر اسلام و تلاقی پیامبران بزرگ، خواستار همبستگی جهانی برای حمایت از مردم فلسطین شد.  

وی با اشاره به کشتارهای اخیر در غزه، از جامعه جهانی خواست وجدان خود را بیدار کند چرا که این جنایات تنها مربوط به مسلمانان نیست، بلکه تمام بشریت را خطاب قرار می‌دهد.

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس، قدس را محل معراج پیامبر اسلام (ص)، تولد امام شافعی (از مراجع اهل‌سنت) و مقبره بسیاری از انبیا دانست و تأکید کرد: قدس برای مسلمانان، مسیحیان و یهودیان مقدس است و تاریخ واقعی آن ادعاهای جعلی صهیونیست‌ها را رد می‌کند.  

امام‌جمعه بندرعباس با رد ادعای حاکمیت تاریخی یهودیان بر فلسطین گفت: در دو فتح تاریخی قدس توسط مسلمانان، یهودیان هیچ نقشی نداشتند و مسیحیان در آن جا قدرت در دست داشتند و در این اتفاقات مسلمانان همواره با مسیحیان تعامل کردند، اما هرگز سلطه یهود را نپذیرفتند.

 جمالی کشورهای غربی به ویژه آمریکا را حامی رژیم کودک‌کُش صهیونیستی دانست و از کشورهای اسلامی خواست با اتحاد، فشار جهانی را برای توقف این جنایات افزایش دهند.  

وی در پایان تأکید کرد: با انسجام مسلمانان، حتی حامیان صهیونیست‌ها نیز از حمایت خود دست خواهند کشید و در این مسیر اتحاد ما به‌ویژه شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس می‌تواند صدای فلسطین را به گوش جهان برساند و این رژیم جعلی را نابود کند.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!