
کلثوم شمساهون در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» با بیان اینکه هم اکنون شش سال است در کسوت معلمی مشغول است، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۴ در زمینه کمک به بیماران، با اولویت بیماران سرطانی وارد عرصه کار و فعالیت جهادی شدم.
این معلم جهادگر جاسکی افزود: زمانی که وارد آموزش پرورش شدم هدفم، تنها حل مشکلات دانشآموزان بود.
شمس ادامه داد: دغدغهام تهیه لوازمالتحریر برای دانشآموزان نیازمند بود و تلاش برای حل کمبودهای مدرسه نیز در اولویت کاریام بود.
خدمتکردن در منطقه کمبرخوردار و محروم حس و حال ویژهای دارد
وی گفت: خدمتکردن در منطقه کمبرخوردار و محروم حس و حال ویژهای دارد و زمانی که گرهی از مشکلات مردم باز میشد و برایم دعا میکردند به خودم میبالیدم و احساس غرور پیدا میکردم؛ اما اگر در کاری موفق نمیشدم عذاب وجدان رهایم نمیکرد تا این که راهی برای تحقق هدفم پیدا میکردم.
معلم جهادگر جاسکی با اشاره به اینکه از زمانی که وارد کار جهادی شدم معجزههای زیادی در زندگیام رخداده است، افزود: در سال ۱۴۰۲ در ایام دهه کرامت فرزندم دچار سانحه تصادف شد، بهطوریکه دستش کامل قطع شد، شاید در باور کسی نگنجد که به طور معجزهآسایی بچهام نجات پیدا کرد و در آن روزها همه به من زنگ میزدند و میگفتند به دیگران کمک کردی و خداوند دستت را گرفت.
شمس ضمن تشریح نحوه ورود به فعالیتهای جهادی، اظهار کرد: آغاز کار جهادی ما از کمکهای خانم نیکخو از بچههای گروه شهید حججی میناب شکل گرفت که اوایل مهرماه سال ۱۳۹۴ با لوازمالتحریر، کیف و کفش به منطقه جاسک آمدند و این لوازم را در روستاهای مناطق محروم جاسک توزیع کردیم که این گروه جهادی به نام حضرت زینب (س) نامگذاری شد و تا کنون هم لطف این بانوی بزرگوار شامل حال ما شده است.
مسئولیتپذیری و روحیه خدمت از مولفههای جهادگران است
وی به ویژگیهای یک مدیر جهادی اشاره کرد و افزود: ایمان، تلاش بیوقفه، تعهد، مسئولیتپذیری و روحیه خدمت از مولفههای یک فرد جهادی است.
این معلم جاسکی در ادامه با بیان اینکه فعالیتهای جهادی نهتنها به بهبود شرایط زندگی افراد نیازمند کمک میکند، بلکه به خود فرد نیز احساس رضایت و خوشحالی میبخشد، گفت: هر بار که میبینم یک دانشآموز با لبخند به مدرسه میآید یا یک بیمار بهبود مییابد، انرژی مضاعفی برای ادامه کارم پیدا میکنم.
شمس اضافه کرد: در این سالها، با همکاری گروههای مختلف و خیران، توانستهایم پروژههای متعددی را در زمینه تأمین لوازمالتحریر، برگزاری کلاسهای آموزشی و حتی تأمین دارو برای بیماران سرطانی اجرا کنیم که این همکاریها بیانگر همبستگی و همدلی مردم در برابر مشکلات است.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با ادامه این مسیر، بتوانیم به تعداد بیشتری از افراد نیازمند کمک کنیم و در کنار هم جامعهای بهتر بسازیم چرا که هر قدمی که برای خدمت به مردم بهویژه قشر محروم برداشته میشود، میتواند منجر به تغییرات شود.
انتهای خبر/