
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز؛ شهید «اسماعیل احمدی» سيزدهم دی ماه ۱۳۴۰، در شهرستان آبادان چشم به جهان گشود. پدرش محمدامين، كارگر بود و مادرش دختر بس (فوت ۱۳۶۱) نام داشت. تا چهارم ابتدايی درس خواند. او نيز كارگری میكرد. به عنوان بسيجی در جبهه حضور يافت. بيست و سوم فروردين ۱۳۶۳، در هورالهويزه به شهادت رسيد. پيكرش مدتها در منطقه بر جا ماند و سال ۱۳۷۸ پس از تفحص، در روستای دشتی تابعه شهرستان بندرلنگه به خاک سپرده شد.
بسمه تعالی
در سال ۱۳۴۰ در خانوادهای مذهبی در شهرستان آبادان دیده به جهان گشود. او پنج ساله بود که به اتفاق خانواده خود به بخش گاوبندی و سپس به زادگاه پدریشان، روستای دشتی مهاجرت نمود. در سن هفت سالگی جهت فرا گرفتن دانش و کسب علم راهی دبستان فردوسی دشتی گردید و تا کلاس چهارم ابتدایی در مدرسه مشغول به تحصیل بود و به علت مشکلات اقتصادی موفق به ادامه تحصیل نشد و در همان سن مجبور به ترک تحصیل گردید.
شهید که از همان دوران کودکی زندگی سخت را با تمام وجود خود لمس کرده بود جهت امرار معاش خانواده، به یاری پدر خویش شتافت و بعد ابتدا در نهاد مقدس جهاد سازندگی جوادالائمه مشغول به کار شد و سپس در شرکت نفت فلات قاره لاوان مشغول به خدمت گردید. پس از گذشت دو سال کار و تلاش، جهت انجام خدمت مقدس سربازی روانه خدمت شد و بعد از گذراندن دو ماه دوره آموزشی از خدمت زیر پرچم معاف گردید.
شهید بعد از معافیت مشتاقانه به عضویت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پایگاه محمد رسولالله دشتی درآمد. شهید در سال ۱۳۶۱ جهت دفاع از آرمان انقلاب اسلامی دوشادوش فجرآفرینان اسلام راهی جبهههای جنوب شد و پس از ۶ ماه حضور در جبهه به آغوش گرم خانواده برگشت. اما پس از چندی دوباره هوای رزم را به سر پروراند و برای بار دوم در اوایل سال ۱۳۶۳ برای مدت سه ماه عازم جبهههای جنوب گردید و پس از طی این مدت دوباره به جمع خانواده پیوست. از آنجایی که عشق اسلام و انقلاب در سر داشت، برای سومین بار در سال ۱۳۶۴ به هنگام شروع عملیات بدر به جبهههای جنوب اعزام گردید.
اما این بار در گذرگاه تاریخ در شبی ظلمانی چشمان جویاگرستارگان گویای حکایتی بودند و نوید حادثهای میداد. این بار گلوله بیرحم بعثیان مجال رزم را از او گرفته و قلب پر تپشش را از حرکت بازداشت، و اکنون پس از ۱۵ سال دوری از وطن به انتظار منتظران پایان داد و در جایگاه ابدی خویش، فبرستان دشتی خواهد آرمید.
آری، شهادت کلمهای است که شهید مسئولیت به بار آوردن آن را به عهده دارد. زندگی پر از عشق، ایمان، عقیده، روح پویا و اعمال صالح مجاهد، ریشهها و ساقه اصلی این شجره طیبه هستند. شهید اسماعیل احمدی از شهدایی است که این مسیر تکاملی و تعالی بخش را به خوبی پیمود و بار امانت خویش را در مسیر الهی به مقصد رسانید.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
انتهای خبر/