خبر های امروز : 3
وزیر کشور وارد جزیره بوموسی شد
شماره خبر : 1503
11:52 1402-10-07
وزیر کشور وارد جزیره بوموسی شد
وزیر کشور با همراهی استاندار هرمزگان به منظور بازدید از طرح‌های توسعه‌ای شهرستان بوموسی، وارد این جزیره شد.

به گزارش خبرنگار حوزه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ صبح امروز پنج شنبه هفتم دی‌ماه، احمد وحیدی وزیر کشور با همراهی مهدی دوستی استاندار هرمزگان وارد شهرستان بوموسی شد.

 

قرار است احمد وحیدی در این سفر یک روزه، ضمن دیدار با مردم این شهرستان، بازدید جامعی از پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌های جزیره بوموسی داشته باشد.

هم اکنون ادای احترام وزیر کشور به مقام شامخ شهدای جزیره بوموسی 

 

احمد وحیدی وزیر کشور به همراه مهدی دوستی استاندار هرمزگان با استقبال امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان و مردم بوموسی وارد این جزیره شد. 

 

وزیر کشور پس از ورود به بوموسی با حضور در گلزار شهدای این شهرستان، پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدا و قرائت فاتحه، به عطر افشانی و غباروبی مزار این شهدای والامقام پرداخت. 

 

وزیر کشور روز گذشته نیز با حضور در بندرعباس، ضمن مشارکت در پویش مردمی کاشت ۶.۵ میلیون نهال در استان هرمزگان، از آبشیرین کن خلیج فارس و پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس بازدید و در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان شرکت کرد.

 

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!