امام جمعه بشاگرد:
بسیج متناسب با نیازهای زمان بازسازی شده است
امام جمعه بشاگرد گفت: بسیج همواره متناسب با نیازهای زمان بازسازی شده و در میدانهای سخت، نیمهسخت و نرم یاریگر انقلاب بوده است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ خطبههای نماز جمعه این هفته شهرستان بشاگرد به امامت حجتالاسلام حسین غلامی برگزار شد. وی در خطبه دوم با اشاره به حدیث امام حسین(ع) درباره آثار تقوای الهی، تقوا را عامل تحول انسان از ناپسندیها به سوی رضایت الهی دانست.
خطیب جمعه در ادامه با مرور نقشآفرینی بسیج از نخستین روزهای انقلاب تا دوران دفاع مقدس، سازندگی، مقابله با فتنهها، مبارزه با تروریسم تکفیری و حضور در بحران کرونا، اظهار کرد: بسیج همواره متناسب با نیازهای زمان بازسازی شده و در میدانهای سخت، نیمهسخت و نرم یاریگر انقلاب بوده است.
وی افزود: در شرایط کنونی که دشمن با فشار و تحریف به دنبال ضربه به انسجام ملی است، بسیج باید امید و اقتدار اجتماعی را تقویت و واقعیتها را برای مردم تبیین کند تا جریان تحریف ناکام بماند.
غلامی همچنین با اشاره به مشکلات عمرانی روستاها، خواستار رسیدگی فوری به موضوع «بازگشایی اصولی راه روستاها» شد و آن را از اولویتهای جدی مسئولان دانست.
در خطبه نخست نیز امام جمعه با استناد به روایات پیامبر اکرم(ص) درباره ضرورت اخلاق الهی، هدف خلقت انسان را تجلی صفات الهی معرفی کرد.
وی جایگاه بینظیر حضرت زهرا (س) را با نقل روایات متعدد تبیین کرد و ایشان را محور معرفتی خلقت و الگوی کمال انسان دانست.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!