حالت تاریک
  • شنبه, 1404/08/03 شمسی | 2025/10/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
قایق متخلف صید شب‌چراغی در جاسک توقیف شد
رئیس شیلات جاسک:

قایق متخلف صید شب‌چراغی در جاسک توقیف شد

رییس شیلات شهرستان جاسک از توقیف یک فروند قایق متخلف صید غیرمجاز شب چراغی در شرق این شهرستان خبر داد و گفت: برای متهم این پرونده، پرونده قضایی تشکیل و به دادگستری معرفی شد.

زارعی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی«هرمز» اظهار کرد: گشت دریایی حفاظت منابع آبزی شیلات جاسک روز گذشته در حین گشت‌زنی در آب‌های شرق جاسک، یک فروند قایق را در حال صید غیرمجاز به روش شب چراغی مشاهده و توقیف کرد.

رئیس شیلات جاسک افزود: در این عملیات، یک نفر متهم دستگیر و ادوات مخرب صید شب چراغی نیز کشف و ضبط شد.

زارعی با تأکید بر برخورد قاطع با متخلفان صید غیرمجاز، خاطرنشان کرد: برای فرد متخلف، پرونده قضایی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به دادگستری شهرستان معرفی شده است.

وی خاطر نشان کرد: صید به روش شب چراغی یکی از شیوه‌های مخرب صید است که با استفاده از نور زیاد، ماهیان را جذب کرده و منجر به صید بی‌رویه و آسیب جدی به ذخایر آبزیان و اکوسیستم دریا می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!