حالت تاریک
  • جمعه, 1404/08/23 شمسی | 2025/11/14 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
فرهنگ بسیجی توسط مردم گسترش می‌یابد
امام جمعه موقت حاجی‌آباد:

فرهنگ بسیجی توسط مردم گسترش می‌یابد

امام جمعه موقت حاجی‌آباد، با تأکید بر اهمیت تقوا، انتخاب آگاهانه، ترویج کتابخوانی و مشارکت مردم در شکل‌گیری بسیج، گفت: فرهنگ بسیجی تنها به یک گروه محدود تعلق ندارد و مردم نقش اصلی در گسترش آن دارند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ حجت‌الاسلام جهانگیری ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه، با استناد به فرمایشات امیرالمؤمنین علی (ع) در نهج البلاغه درباره اهمیت تقوا، اظهار کرد: ای بندگان خدا شما را به تقوای الهی سفارش می‌کنم زیرا این بهترین سفارش است و پایان امور در پیشگاه خداوند متعال با تقوا گره می‌خورد.

 وی افزود: امیدواریم پایان زندگی ما متصل به تقوا باشد و این تقوا در آخرت گره‌گشای کار ما شود.

امام جمعه موقت حاجی‌آباد در ادامه با اشاره به اهمیت دقت در انتخاب‌های زندگی گفت: انسان در زمینه تحصیل، ازدواج و سایر مراحل زندگی با انتخاب‌های متعدد روبرو است. بهترین انتخاب، انتخاب آگاهانه و مبتنی بر معرفت و شناخت واقعی است که مقدمه‌ای برای تکامل، سعادت و رستگاری ما خواهد بود.

جهانگیری همچنین بر ضرورت ترویج فرهنگ کتابخوانی تأکید کرد و بیان داشت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند کتاب یکی از ارزشمندترین گنجینه‌های بشر است و اُنس با کتاب وظیفه‌ای عمومی است. همان‌طور که جسم انسان به غذا نیاز دارد، روح انسان نیز به غذای سالم نیازمند است و بهترین غذای روح کتاب است.

وی افزود: در زمینه ترویج کتابخوانی، دولت باید بودجه مناسبی برای چاپ کتاب‌های مفید اختصاص دهد و ناشران نیز باید هم کمیت و هم کیفیت کتاب‌ها را ارتقاء دهند.

امام جمعه موقت حاجی‌آباد در پایان با اشاره به نقش مردم در بسیج اظهار کرد: وظیفه اصلی بسیج بر عهده مردم است و این نهاد مختص یک قشر خاص نیست. فرهنگ بسیجی توسط مردم شکل گرفته و توسعه یافته و دستاوردهای بسیج در زمینه‌های مختلف نتیجه حضور پرشور مردم در بدنه آن است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!