رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان:
۲هزار تن لیموی خشک در هرمزگان تولید شد

رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان از تولید ۲هزار تن لیموی خشک در استان خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از روابط عمومی اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان، محمدرضا ماندگاری در تشریح این خبر گفت: با پایان فصل خرید و جمعآوری لیموهای خشک در مراکز خشککن بیش از ۲هزار تن لیمو عمانی فراوری و تولید شد.
رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی استان هرمزگان در ادامه افزود: این مقدار لیمو خشک در چهار مرکز خشککن واقع در آبنمای رودان، جغین، هشتبندی و حاجیآباد تولید شده است.
ماندگاری تصریح کرد: این میزان لیمو خشک در سامانه ستاد دولت بارگذاری شده و در پارتهای ۳۰ تا ۵۰ تنی آماده فروش میباشد.
وی اذعان داشت: لیمو بعنوان یک محصول استراتژیک در شرق استان هرمزگان بخش عمده ای از اقتصاد باغداران را به خود اختصاص داده است و این محصول هرمزگان به واسطه شرایط خاص و فیزئولوژی، مناسب خشک کردن بوده و از کیفیت بالایی برخوردارست و می توان با برنامهریزی و سرمایهگذاری لازم زمینه صاردات این محصول منحصر به فرد را فراهم کرد.
رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی استان هرمزگان گفت: بهمنظور تثبیت قیمت در بازار و کمک به باغداران در قالب خرید توافقی محصول لیموترش از باغداران این استان، بیش از ۱۵هزار تُن لیموترش خریداری و جهت فرآوری به مراکز خشک کن ارسال شد.
گفتنی است، لیموی عمانی بهعنوان چاشنی غذا بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد.
انتهای خبر/