حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/08/29 شمسی | 2025/11/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
سرمایه‌گذاری مشترک هرمزگان و قزاقستان در کریدور شمال–جنوب
استاندار هرمزگان خبر داد:

سرمایه‌گذاری مشترک هرمزگان و قزاقستان در کریدور شمال–جنوب

استاندار هرمزگان در دیدار با سرکنسول قزاقستان در ایران، بر ضرورت توسعه روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان دو کشور تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ به نقل از فارس؛ محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان، در دیدار با سرکنسول قزاقستان با اشاره به سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران در تقویت روابط با کشورهای همسایه گفت: تحکیم روابط با همسایگان یکی از تصمیمات کلان و پایدار جمهوری اسلامی ایران است و قزاقستان به‌عنوان کشوری بزرگ و دارای ظرفیت‌های متنوع اقتصادی، جایگاه ویژه‌ای در این سیاست دارد.

وی افزود: یکی از محورهای مهم همکاری میان دو کشور، توسعه کریدور شمال–جنوب است که گفتگوهای آن در گذشته انجام شده و ان‌شاءالله در سفر پزشکیان به قزاقستان نهایی خواهد شد. این کریدور نقش مهمی در تسهیل حمل‌ونقل، ترانزیت و مبادلات تجاری دارد و بندر شهید رجایی می‌تواند به نقطه اتصال جنوب و شمال و محور این همکاری‌ها تبدیل شود.

آشوری تازیانی با دعوت از سرمایه‌گذاران قزاق برای حضور در هرمزگان، گفت: استان هرمزگان در بخش‌های مختلفی همچون فولاد، آلومینیوم، کشتی‌سازی، انرژی، گردشگری ساحلی و به‌ویژه آبزی‌پروری دارای ظرفیت‌های فراوانی برای سرمایه‌گذاری است. در این زمینه بسته‌های سرمایه‌گذاری آماده شده تا بخش خصوصی دو کشور بتوانند تعاملات مؤثری را از طریق اتاق بازرگانی برقرار کنند.

وی در پایان تأکید کرد: تعامل میان استان هرمزگان و قزاقستان می‌تواند تراز تجاری دو کشور را ارتقا دهد و زمینه‌ساز توسعه پایدار روابط اقتصادی، فرهنگی و انسانی میان دو ملت باشد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!