حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/11/15 شمسی | 2026/02/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
حمایت مردمی، راز پیشرفت و ثبات انقلاب
امام جمعه رودان:

حمایت مردمی، راز پیشرفت و ثبات انقلاب

امام جمعه رودان گفت: پشتیبانی و حمایت مردم از ولایت‌فقیه و رهبری انقلاب همچون قطب‌نما، جهت حرکت را در تلاطم‌ها مشخص می‌کند.

حجت‌الاسلام محمد بارانی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران با انقلاب خود به دنیا اعلام کرد که اراده کرده است مستقل باشد و مسیر پیشرفت همه‌جانبه هم جز از کانال استقلال نمی‌گذرد؛ لذا دشمنی نظام سلطه با ایرانِ مبتنی بر گفتمان استقلال و مقاومت، از همان روزهای نخست باهدف براندازی شکل گرفت.
 وی افزود: جمهوری اسلامی ایران مسیری پرحادثه اما همواره روبه‌جلو را طی کرده است. از اعلام استقلال و آزادی، و به دست‌گرفتن پرچم مقاومت، تا تاب‌آوری در برابر جنگ، ترور و تحریم و از خنثی‌سازی توطئه‌های پیچیده تا ترسیم نقشه‌ای روشن برای پیشرفت و آنچه این مسیر را ممکن ساخته، وجود یک مرکز ثقل و کانون اتکا، یعنی پشتیبانی و حمایت مردم از ولایت‌فقیه و رهبری انقلاب است که همچون قطب‌نما، جهت حرکت را در تلاطم‌ها مشخص می‌کند.
 امام‌جمعه رودان با اشاره به اهمیت نقش رهبری در انسجام ملی و توطئه‌های دشمنان گفت: تمرکز جدید دشمن بر حذف این رکن اساسی و محور قوام انسجام معطوف شد و اینجا نقش مردم مؤمن ما در مقابله با این توطئه خبیثانه بسیار برجسته است.
بارانی در تبیین نقش مردم در شرایط فعلی اذعان کرد: وظیفه اصلی امروز نخبگان، اصحاب رسانه و جامعه، جهاد تبیین است؛ یعنی نشان‌دادن این مسیر، دستاوردها و طراحی کلان به مردم، به‌ویژه نسل جوان. باید روشن ساخت که علی‌رغم همه مشکلات و نارسایی‌های اجرایی، کشتی انقلاب با اتکال به خدا و استقامت یاران وفادارش، از گرداب‌های سهمگین عبور کرده و به سرمنزل مقصود نزدیک می‌شود.
 وی حفظ اتحاد مقدس و تلاش برای حل مشکلات مردم را دو عنصر پیروزی ارزیابی کرده و گفت: حق این مردم نیست که در چنین وضعیت اقتصادی قرار گیرند؛ اما همین‌جا که می‌خواهیم وضعیت اقتصادی را نقد و اصلاح کنیم، باید حواسمان باشد دشمنی نشسته که می‌خواهد از این انبار کاه، آتشی بیرون کشد. ازاین‌رو، اولاً به نظر می‌رسد اصلاحات اقتصادی را باید از جایی شروع کنیم که کمترین فشار را به مردم وارد کند. ثانیاً مراقب حفظ ثبات و تاب‌آوری جامعه باشیم. ان‌شاءالله 
 امام‌جمعه رودان با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: ترامپ زخمی و عصبی است؛ زیرا همه محاسباتش در مورد ملت ایران درهم‌ریخته است و از طرفی هم عجله دارند که تا انتخابات امریکا و رژیم صهیونیستی دستاوردی داشته باشند امیدشان به فتنه اخیر بود که لطف خدا و حضور مردم کمر فتنه را شکست؛ لذا این لشکرکشی ترامپ و حرف مفت نوکران اروپایی‌اش علیه سپاه سرافراز ما هم به‌خاطر همین درد است .
 بارانی خاطرنشان کرد: بدانند ملت ایران به این لباس سبز مقدس و فرزندان پاسدار خود می‌بالید و با افتخار و با تمام وجود از این عزت‌آفرینان اعلام حمایت می‌کنند.
 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!