حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/04/15 شمسی | 2025/07/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
تولید بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ نشاء در گلخانه‌ها
مدیر جهاد کشاورزی بستک خبر داد:

تولید بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ نشاء در گلخانه‌ها

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک از تولید بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار عدد نشاء در گلخانه‌های شهرستان بستک خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز، سعد الله رحمانی گفت: امسال بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار عدد نشاء سبزی و صیفی در ۵ هزار متر مربع از گلخانه های این شهرستان تولید شده است.

وی افزود: از نشاءهای تولید شده در این شهرستان ۱۰ هکتار سطح زیر کشت مربوط به محصولات گلخانه‌ای و ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت مربوط به محصولات سبزی و صیفی فضای باز است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک عنوان کرد: تولید نشاء در شهرستان بستک از اوایل مردادماه آغاز و تا پایان مهرماه ادامه دارد.

رحمانی بیان داشت: بیشتر نشاءهای تولیدشده در این منطقه نشاءهای گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان است که علاوه بر استفاده در اراضی زراعی این شهرستان به شهرستان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: انتقال نشاء به زمین اصلی از نیمه دوم شهریورماه آغاز و تا پایان مهرماه ادامه دارد.

منبع: روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان

انتهای خبر/

 

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!