حالت تاریک

امروز : چهارشنبه, 1403/04/13 | 2024/07/03

Logo

مدیرکل شیلات هرمزگان:

تقویم ممنوعیت صید در هرمزگان رعایت شود

تقویم ممنوعیت صید در هرمزگان رعایت شود

مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اهمیت رعایت تقویم ممنوعیت صید آبزیان به ویژه در راستای حفظ ذخایر آبزیان برای نسل آینده گفت: تقویم ممنوعیت صید در هرمزگان رعایت شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز، مسعود بارانی صبح امروز در اولین نشست شورای حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان در سال ۱۴۰۳ که با مدیر عامل اتحادیه صیادان استان و همچنین جمعی از جامعه صیادی استان در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار گردید، با اشاره به اهمیت رعایت تقویم ممنوعیت صید آبزیان به ویژه در راستای حفظ ذخایر آبزیان برای نسل آینده گفت: در راستای رعایت این تقویم و به ویژه در فصل صید حلوا سفید واحدهای عملیاتی یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان در سراسر صیدگاه‌های استان به‌صورت شبانه‌روزی حضور خواهند داشت. 

وی، تشدید برخورد با صید و صیادی مخرب و غیر مجاز را در دستور کار یگان حفاظت منابع شیلات آبزیان قرار داد و افزود، بی‌شک ذخایر آبزیان انفال بوده و انقراض و آسیب به هرگونه آبزی در دریا خساراتی جبران ناپذیر و مخرب است.

مدیرکل شیلات هرمزگان، حمایت همگانی از برخورد با صید و صیادی غیر مجاز را لازمه و ضرورت حفظ ذخایر آبزیان خواند و بیان داشت: مجموعه شیلات هرمزگان با وجود همه کاستی‌ها در بحث نیروی انسانی، منابع و تجهیزات و … سعی کرده است با بهره‌گیری از نو آوری، خلاقیت و استفاده از همه ظرفیت های موجود با جدیت بیشتری در مسیر کنترل صیدگاه‌ها و مقابله با صید غیر مجاز عمل کند.

بارانی با اشاره به تقویم ممنوعیت صید در سال ۱۴۰۳ گفت: صید هامور ماهیان از اول فروردین‌ماه تا پایان اردیبهشت‌ماه سال، صید حلوا سفید از ۱۵ فروردین تا پایان اردیبهشت و صید ماهی حلوا سیاه و شوریده نیز از اول اردیبهشت‌ماه تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۳، صید میش ماهیان نیز از ۱۵ مردادماه تا پایان شهریورماه سال آینده ممنوع است.

مدیرکل شیلات هرمزگان تصریح کرد: بر اساس این تقویم، ممنوعیت صید در روش مشتا نیز از ۱۶ فرودین تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری است و صید میگو نیز در استان هرمزگان در تمام طول سال به جز فصل صید میگو (حدود اوایل مهرماه به مدت ۴۵ روز) ممنوع است.

وی تأکید کرد: هر گونه صید، خرید، فروش، حمل و نگهداری این آبزیان در زمان ممنوعیت صید جرم محسوب می‌شود و از طریق مراجع قضایی قابل پیگرد است.

بارانی اظهار کرد: شیلات هرمزگان همه ساله با توجه به فصل تخم‌ریزی آبزیان به ویژه گونه‌های ارزشمند در فصل بهار، نسبت به اعلام زمان ممنوعیت صید اقدام و اطلاع‌رسانی می‌کند.

مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به کمبود شدید نیروی انسانی و تجهیزات در این یگان در کنار گستردگی نوار ساحلی هرمزگان، برخورداری این استان از بزرگترین ناوگان صیادی کشور، بیشترین صیاد و بنادر صیادی در سطح کشور گفت: حفاظت از منابع و ذخایر آبزیان در آب‌های تحت حاکمیت جهموری اسلامی ایران و همچنین ایجاد آرامش دریا در حوزه صید و صیادی از مهم‌ترین وظایف این یگان است که با تعصب و تلاش مجموعه شیلات هرمزگان با وجود همه کمبود و کاستی‌ها به بهترین شکل ممکن در حال انجام است.

بارانی در این جلسه بر عزم همگانی در حفظ و حراست از منابع و ذخایر آبزیان دراستان تاکید کرد و گفت: بدون شک حراست از ذخایر ارشمند آبزیان مهم‌ترین وظیفه نیروهای این یگان است.

وی افزود: شماره تلفن ستاد یگان استان ۰۷۶۳۳۳۳۱۴۳۴ به ویژه دراین ایام آماده دریافت هر گونه اخبار و اطلاعات در راستای صید و صیادی و خدمات رفاهی به جامعه صیادی است.

گفتنی است، اولین نشست شورای حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان در سال ۱۴۰۳ با حضور مدیرکل شیلات هرمزگان، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، جمعی از فرماندهان پایگاه‌های حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، جمعی از رؤسای شیلات شهرستان‌ها و مسئولان شیلات استان، مدیر عامل اتحادیه صیادان استان و همچنین جمعی از جامعه صیادی استان در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار گردید.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از