
عبدالحمید حمزهپور صبح امروز در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در راستای سلسله اقدامات جهادی دولت سیزدهم برای پایداری آب شرب مناطق مختلف هرمزگان، به وعده خود در راه اندازی آب شیرین کن زیارت عمل کرد و این آبشیرینکن وارد مدار بهرهبرداری شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته با توجه ویژه دولت سیزدهم و حمایتهای وزارت نیرو، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و استاندار هرمزگان، آب شرب بخش بمانی به پایداری لازم رسید، تصریح کرد: در آن مقطع نیز، وعده تکمیل آبشیرینکن زیارت از سوی شرکت آب و فاضلاب داده شد که خوشبختانه با تلاش های سرمایه گذاران این پروژه، عملیات احداث آبشیرینکن زیارت به پایان رسید.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان هرمزگان در تشریح حجم عملیات پروژه افزود: این آبشیرینکن در حال حاضر ارزشی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان دارد که ظرفیت شیرین سازی ۳هزار مترمکعب آب دریا در شبانهروز را داراست که نیاز آبی یک شهر و بالغ بر ۵۰ روستا را پوشش میدهد.
به گفته حمزهپور، تا پیش از این نیاز آبی مناطق یاد شده با جمعیتی بالغ بر ۲۹هزار نفر از طریق خط انتقال روانگ تأمین میشد که با این اتفاق، آب انتقالی از خط روانگ در دیگر مناطق شهرستان که دارای تنش است، مورد استفاده قرار می گیرد و باعث متاثر شدن کل شهرستان سیریک از راهاندازی این آبشیرینکن خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرستان سیریک فاقد منابع آبى شيرين و قابل شرب سطحى و زير زمينى است، افزود: با راهاندازى تأسيسات شيرين سازى زیارت و همچنين پروژه آبرسانى بخش بمانى كه در هفته دولت سال گذشته تكميل و به بهره بردارى رسيد در طى دو سال از روى كار آمدن دولت مردمى سيزدهم بيش از ٧٠ درصد به ظرفيت تأمين آب پايدار اين شهرستان اضافه شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان هرمزگان در پایان از مردم اين شهرستان خواست به دلیل هزينه بسيار بالاى شيرين سازى آب دريا و همچنين هزينههاى انتقال آب از مسافتهاى دور و خارج از شهرستان (دشتهاى راونگ و تلنگ ميناب) توجه جدى به مصرف بهينه آب و پرهيز از مصارف غير شرب و بهداشتى از اين آب داشته باشند تا مجموعه آب و فاضلاب استان هرمزگان نیز به عنوان خدمتگزار آنها، خدمات مطلوبی ارائه دهد.
انتهای خبر/