حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/12/04 شمسی | 2026/02/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
حکمرانی قشم متناسب با مختصات مرزی باشد

استاندار هرمزگان:

حکمرانی قشم متناسب با مختصات مرزی باشد

استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت تعریف سازوکار حکمرانی منطقه آزاد قشم متناسب با مختصات مرزی و توسعه دریاپایه گفت: دولت چهاردهم اصلاحات ساختاری را با محوریت توزیع عادلانه منابع و ارتقاء اختیارات مدیریتی در دستور کار دارد.

جذب یک‌هزار بازمانده از تحصیل در مدارس هرمزگان

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان مطرح کرد:

جذب یک‌هزار بازمانده از تحصیل در مدارس هرمزگان

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در خصوص جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، گفت: نزدیک به یک‌هزار دانش‌آموز در دوره ابتدایی طی سه ماهه نخست سال تحصیلی‌جاری جذب آموزش و پرورش استان شدند.

فروش سینما در دی‌ماه ۱۰۰ میلیارد کاهش یافت

به دلیل اکران نشدن فیلم‌های پرمخاطب ؛

فروش سینما در دی‌ماه ۱۰۰ میلیارد کاهش یافت

سینماهای کشور در دی‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان کمتر بلیت فروخته‌اند.

توقيف خودروهاي حامل کالاي قاچاق در ايست وبازرسي

فرمانده انتظامي استان هرمزگان خبر داد:

توقيف خودروهاي حامل کالاي قاچاق در ايست وبازرسي

فرمانده انتظامي استان هرمزگان از شناسايي و توقيف دو دستگاه کاميون کانتينر حامل کالاي قاچاق در استان خبر داد.

اهدای لوازم ضروری زندگی به نیازمندان در حاجی‌آباد

رئیس کمیته امداد حاجی‌آباد خبر داد:

اهدای لوازم ضروری زندگی به نیازمندان در حاجی‌آباد

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان حاجی‌آباد گفت: ۶۸ قلم از انواع لوازم ضروری زندگی به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان اهدا شد.

اغتشاشات سناریوی شکست‌خورده غرب برای فروپاشی ایران بود

دبیر حزب نگاه نو استان هرمزگان:

اغتشاشات سناریوی شکست‌خورده غرب برای فروپاشی ایران بود

دبیر حزب نگاه نو استان هرمزگان گفت: در اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر در کشورمان، افرادی بودند که از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا با یک برنامه‌ریزی و به عنوان لیدر، مردم را به سمت و سوی اغتشاشات هدایت می‌کردند.

Image