حالت تاریک
  • جمعه, 1404/11/03 شمسی | 2026/01/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
توقيف خودروهاي حامل کالاي قاچاق در ايست وبازرسي
فرمانده انتظامي استان هرمزگان خبر داد:

توقيف خودروهاي حامل کالاي قاچاق در ايست وبازرسي

فرمانده انتظامي استان هرمزگان از شناسايي و توقيف دو دستگاه کاميون کانتينر حامل کالاي قاچاق در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز به نقل از پلیس، سردار علي اکبر جاويدان، اظهار کرد: مأموران انتظامي مستقر در ايستگاه بازرسي شهيد ميرزايي شهرستان بندرعباس روز گذشته به همراه تيم عملياتي پليس امنيت اقتصادي استان حين کنترل خودروهاي عبوري محور بندرعباس به حاجي‌آباد به دو دستگاه کاميون کانتينر دار مشکوک شده و جهت بررسي خودروها را متوقف کردند. 

وي افزود: در بازرسي دقيق از خودروهاي توقيفي تعدادي ماشين آلات و تجهيزات خط توليد خوراک آبزيان قاچاق و فاقد مجوز قانوني کشف و ضبط شد. 

اين مقام ارشد انتظامي استان ارزش مالي تجهيزات قاچاق کشف شده از اين دو خودرو را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادي ۵۰ ميليارد ريال عنوان و تصريح کرد:در اين رابطه دو متهم با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به دستگاه قضائي معرفي شدند. 

فرمانده انتظامي استان هرمزگان پديده قاچاق براي استان و کشور را تهديد اقتصادي بزرگي دانسته و از عموم شهروندان و مردم فهيم و قدرشناس استان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه فعاليت مجرمانه قاچاقچيان و افراد سودجو و قانون گريز از طريق تماس تلفني با مرکز فوريت هاي پليسي ۱۱۰، نيروي انتظامي را در امر مبارزه جدي و قاطعانه با اين پديده شوم ياري کنند. 

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!