خبر های امروز : 2
مقاومت یک تفکر است
شماره خبر : 6242
14:50 1403-10-07
امام جمعه جاسک:
مقاومت یک تفکر است
امام‌ جمعه جاسک با تأکید بر اینکه مقاومت یک تفکر است، گفت: بدون شک، این تفکر بیش از پیش در بین مردم رواج خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ حجت الاسلام والمسلمین ذاکری گفت: سردار سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد تا جایی که باریکه ای به نام غزه می‌تواند اینگونه جلوی اسرائیل بایستد.کاری کرد که منطقه کوچکی مثل غزه این گونه اسرائیلی که این همه ادعا داشت را به چالش بکشد.

وی افزود: ارتباط قلبی که بین حاج قاسم و سید حسن نصرالله وجود داشت به گفته شهید سیدحسن یکی از موهبت‌هایی که خدا به من داده است آشنایی با حاج قاسم بوده است. این ارتباط زیباست چون هدف مشترکی باهم دارند و آن هدف ایستادگی در مقابل رژیم کودک کش اسرائیل است،یک ارتباطی که سید حسن شیفته آن بوده است.

امام‌ جمعه جاسک ادامه داد: حاج قاسم از هر ظرفیتی که برایشان ایجاد می‌شد برای کمک به حزب الله استفاده می‌کرد. سیره سردار دلها قطعا می‌تواند برای ما خیلی حرف‌ها برای گفتن داشته باشد.

ذاکری در ادامه‌ گفت: انقلاب اسلامی از همان ابتدا که به پیروزی رسید تا الان دچار فتنه های زیادی شده است، ممکن است این فتنه‌ها زمینه‌های زیادی داشته باشد اما شباهت‌های زیادی به هم دارند، در فتنه‌ها به دنبال امنیت زدایی از انقلاب هستن و با این فتنه‌ها می‌خواهند به اهداف خود دست پیدا کنند.

وی گفت: جبهه استکبار از همه توانایی‌ها و ابزارهای خود استفاده می‌کند تا به اهداف خود برسد، اهداف کلانی که استکبار از اول انقلاب تا الان داشته است در یک کلام براندازی و از بین بردن این انقلاب است. این فتنه ها که از اول انقلاب شاهدش هستیم قطعا با این اهداف بوده و هست.

امام جمعه جاسک در ادامه بیان داشت: مشارکت عظیم مردم در انتخابات سال ۸۸ ، بیش از ۴۰ میلیون نفر در این انتخابات شرکت کردند و این موجب احساس خطر هر چه بیشتر استکبار شد. برنامه‌ریزی دستگاه‌های اسرائیل و امریکا جهت بهره‌وری هر چه بیشتر از انتخابات در ایران برای از بین بردن انقلاب صورت گرفت. فرقی نمی‌کند زمینه‌ای که اینها دست به فتنه بزنند چه باشد. با شبکه‌های فارسی زبان معاند جنگ روانی به راه انداختند، در فتنه سال ۸۸ کشور ۷_۸ ماه درگیر بود ایام محرم الحرام سیدالشهدا(ع) بود پرچم‌ها را سوزاندند به ولایت فقیه توهین کردند. مردم تاب نیاوردند و در نهم دی ماه علیه این‌ها به پا خواستند بازیگران این فتنه جریان‌های مختلفی بودند نمایش نامه نویس این فتنه غرب بود پشتیبان هم گروه‌های معاند و مخالف جمهوری اسلامی بودند. لذا حماسه نهم دی ماه نشان داد که پیوند عمیقی بین مردم و ولایت فقیه‌ وجود دارد.

ذاکری با توجه به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره اتفاقات سوریه گفت: چرا در گذشته ما به سوریه کمک کردیم؟ ما نباید فراموش کنیم که سوریه در زمان جنگ هشت سال دفاع مقدس همراه ما بود. برای رعایت جوانمردی، ما در جنگ با داعش، در کنار سوریه بودیم و علاوه بر آن دفاع از حرمت حرمین مقدس سوریه، داعش بمب مخرب برای منطقه بود حضور ما در سوریه در آن زمان برای امنیت خود ما لازم بود تا داعش از بین برود زیرا اگر داعش گسترش پیدا می کرد خیلی بدتر بود.

ذاکری تصریح کرد: اتفاقی که در سوریه افتاد نقشه مشترک اسرائیل و امریکا و... بود. زیرساخت‌های سوریه را از بین می‌برند کمک‌های مردمی سوریه را ازبین می‌برند تلاش می‌کنند که خود را پیروز نهایی جنگ غزه و لبنان و...نشان دهند اما پیروزی از آن جوانان سوری خواهد بود، اراده برای مبارزه با ناامنی در جوانان سوری ایجاد خواهد شد وقتی این ناامنی ها را ببینند وقتی ناامنی در دانشگاه را می‌بینند وقتی ناامنی در خیابان را می‌بینند قطعا در مقابلی ظلمی که می‌بینند می‌ایستند.

امام جمعه جاسک افزود: اما آینده مقاومت در منطقه چه خواهد شد حضرت آقا بیان فرمودند آینده منطقه نسبت به الان بهتر خواهد بود. شاید بعضی از آقایان بعضی از مومنین از اتفاقات امروز هراس داشته باشند و نگران آینده باشند اما نگران نباشند قطعا آینده مقاومت بهتر از الان خواهد بود این را امام خامنه‌ای در اتفاقات الان دیده‌اند.

وی در ادامه گفت: مقاومت یک تفکر و نرم افزار بین مردم است، سید حسن را به شهادت رساندند آیا او از بین رفت؟حاج قاسم را به شهادت رساندند آیا او از بین رفت؟ این یک تفکر است که بین مردم رواج پیدا می‌کند و زنده‌تر می‌شود، قطعا امروز ما نیاز به جهاد تبیین داریم. حضرت آقا خیلی بر روی جهاد تبیین تاکید می‌کنند و می‌فرمایند: قدرت ما را بیان کنید، اقتدار ما رابیان کنید، مسائل مارا بیان کنید.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!