خبر های امروز : 4
محفل اُنس با قرآن در حاجی‌آباد برگزار شد
شماره خبر : 7248
11:32 1403-12-30
فرهنگی؛
محفل اُنس با قرآن در حاجی‌آباد برگزار شد
به مناسبت ماه مبارک رمضان و با حضور ورزشکاران هرمزگانی، محفل اُنس با قرآن در حاجی‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی هرمز؛ داوود رستگار رئیس اداره اوقات و امور خیریه شهرستان حاجی‌آباد گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان و با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در بین ورزشکاران، محفل اُنس با قرآن کریم با حضور ۱۳۰ ورزشکار رشته کشتی از شهرستان‌های بندرعباس، میناب، رودان و حاجی‌آباد در مرقد مطهر امامزادگان سید محمد و سید امیر نظام الدین عليهم‌السلام حاجی‌آباد برگزار شد.

داوود رستگار گفت: قرآن کریم جایگاه والایی در زندگی انسان ها دارد و قطعا حضور ورزشکاران در برپایی اینگونه برنامه‌های قرآنی موجب تقویت و گسترش بیش از پیش فرهنگ قرآنی در جامعه ورزشی می‌شود.

رستگار افزود: با برپایی محافل قرآنی امید می‌رود که فرهنگ تلاوت، تفسیر و تدبر در قرآن کریم بیش از پیش در جامعه نهادینه شود و در دستیابی به این مهم  لازم است همه ما به سهم خود در این مسیر گام برداریم.

تلاوت و تفسیر قرآن کریم از برنامه‌های اجرا شده در این مراسم بود.

در پایان این مراسم نیز سفره افطار ساده ورزشکاران در حرم مطهر امامزادگان سید محمد و سید امیر نظام الدین عليهم‌السلام پهن شد.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!