
فریبا حسنزاده، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی هرمز ضمن ارائه خلاصهای از گزارش عملکرد کانون قرآنی در سال ۱۴۰۳ گفت: از اواخر تیرماه سال ۱۴۰۳ که به عنوان دبیر کانون قرآنی استان هرمزگان مشغول به فعالیت شدم، به یاری خداوند و همت تلاشهای تیم کانون، تحولات مثبت و چشمگیری در عرصه فعالیتهای قرآنی استان رقم خورد.
وی افزود: فعالیتهای کانون قرآنی در سطح استان، بهویژه در شناسایی منبرهای قدیمی و منازل سنتی به منظور احیای این مکانها و آغاز جلسات قرآنی خانگی به صورت یکپارچه و هماهنگ پیش رفت، این اقدامات با موفقیت انجام شد و توانستیم با برگزاری محافل قرآنی و کرسیهای تلاوت رضوی در سطح استان، جایگاه کانون قرآنی را ارتقا بخشیم و جلسات را طبق اصول مدنظر مرکز قرآنی آستان قدس رضوی برگزار کنیم.
حسنزاده در ادامه افزود: هدف اصلی از برگزاری این محافل قرآنی، ایجاد صله ارحام و تقویت ارتباطات معنوی بین مستمعین قرآنی بود، همچنین، این محافل یکی از راههای مؤثر در مقابله با هجمههای فرهنگی و تقویت اعتقادات دینی مسلمانان استگ به ویژه پس از دوران کرونا که بسیاری از جلسات خانگی به فراموشی سپرده شده بود، این حرکت دوباره آغاز شد و به رونق جلسات قرآنی کمک شایانی کرد.
وی همچنین به برگزاری کرسیهای تلاوت رضوی در مناسبتهای مختلف اشاره کرد و گفت: در پی درخواست مرکز قرآنی آستان قدس رضوی، کرسیهای تلاوت رضوی به طور گسترده در استان برگزار شد، همچنین، شناسایی و حمایت از گروههای تواشیح، گروههای سرود و قاریان استانی به منظور پیشبرد اهداف قرآنی و ارتقای برنامهها انجام شد. از جمله فعالیتهای دیگر، دعوت از حافظان قرآن از استانهای بوشهر، چهارمحال و بختیاری و فارس و برگزاری مسابقات قرآنی در سطح استان بود.
دبیر کانون قرآنی خدمت رضوی استان هرمزگان ادامه داد: همکاری با دانشگاههای خواهران و برادران پردیس فرهنگیان، برگزاری کرسیهای تلاوت در دانشگاهها به درخواست دانشجویان، برگزاری محافل قرآنی در مدارس امام رضایی با همکاری آموزش و پرورش استان و برگزاری دورههای آموزشی مجازی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، از دیگر اقدامات مهم کانون در سال ۱۴۰۳ بود. همچنین، برگزاری مسابقات قرآنی با جوایز ارزشمند از دیگر برنامههای تاثیرگذار این سال به شمار میرود.
وی در ادامه افزود: اجرای طرح ملی شباب الرضا(ع) در سطح استان و تبلیغ و توزیع پوسترهای این طرح، ثبتنام نوجوانان و شناسایی مربیان و رابطین این طرح بزرگ، یکی دیگر از فعالیتهای برجسته کانون تخصصی قرآنی خدمت رضوی بود. همچنین، طرح شهر من، شهر قرآن که شامل دورههای آموزشی تربیت مربی قرآنی برای کودکان بود، با استقبال بسیار خوب مواجه شد و در مدت سه ماه، حدود یکهزار و ۷۰۰ مربی قرآنی موفق به دریافت گواهینامه پایان دوره شدند.
حسنزاده در پایان اضافه کرد: اهدای پرچم جلسات خانگی از طرف آستان قدس رضوی به چندین خادمیار و شهر در استان، موجب ایجاد انگیزه فراوان در مدیران جلسات قرآنی شد و باعث شد آنها با اشتیاق بیشتری به برگزاری این جلسات بپردازند، در نهایت، کانون تخصصی قرآنی خدمت رضوی استان هرمزگان قصد دارد با راهاندازی شبکه عظیم قرآنی در سطح استان، گام مهمی در راستای تحقق اهداف قرآنی بردارد.
انتهای خبر/