خبر های امروز : 15
از مشهد تا قشم، پیوند دل‌ها با آستان
شماره خبر : 7707
10:06 1404-02-09
نسیم خراسان بر ساحل نیلگون وزیدن گرفت؛
از مشهد تا قشم، پیوند دل‌ها با آستان
بار دیگر عطر حرم مطهر رضوی از سرزمین خراسان برخاسته و نسیم مهربانی‌اش به جزیره دل‌ها رسید؛ خادمان آستان قدس رضوی مهمان قشم شدند تا دل‌های جنوبی را به صحن خورشید پیوند زنند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، کاروان خادمان حرم مطهر امام رضا(ع) در سفری معنوی به جزیره قشم، با پرچم متبرک آستان ملکوتی حضرت شمس‌الشموس، دل‌های مردم این دیار را به تپش انداخت. استقبال گرم و شورانگیز مردم خون‌گرم قشم از خادمان، نشان از دلبستگی عمیق آنان به فرهنگ رضوی و محبت اهل بیت دارد. این حضور پرفیض، در آستانه میلاد هشتمین اختر تابناک آسمان امامت، جلوه‌ای از وحدت، عشق و معنویت را در جنوبی‌ترین نقطه کشور به تصویر کشید.

هوای گرم اما دل‌انگیز صبحگاهی قشم، عطر ارادت و اشک شوق با قدم‌های خدام آستان قدس رضوی در اسکله شهید ذاکری آمیخته شد. مردم، از پیر و جوان گرفته تا کودکان و بانوان، با دستانی گره‌خورده به دعا و دل‌هایی لبریز از عشق، به استقبال کاروان «زیر سایه خورشید» آمدند؛ کاروانی که با خود پرچم متبرک حرم امام رضا علیه‌السلام را به این جزیره آورد تا دل‌ها را به صحن گوهرشاد گره بزند.

در این مراسم معنوی، که حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا حاجبی، امام جمعه قشم، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های مختلف مردمی حضور داشتند، خدام رضوی با لباسی سبز و پرچمی از جنس عشق، در میان صلوات و تکبیر مردم وارد شدند. لبخند اشک‌آلود مردم، گواهی بود بر دلبستگی آنان به ساحت مقدس امام رئوف. بانوان با اشتیاق شمع و گل در دست، کودکان با پرچم‌های کوچک یا رضا(ع)، و مردانی که بی‌اختیار اشک می‌ریختند، صحنه‌هایی ناب از دلدادگی را در بندر ثبت کردند.

پس از مراسم استقبال، خدام رضوی در جمع مردم سخنانی کوتاه اما روح‌نواز درباره کرامت امام رضا علیه‌السلام بیان کردند. سپس پرچم متبرک آستان قدس رضوی در میان جمعیت چرخانده شد و مردم با چشمانی اشک‌بار، پرچم متبرک را لمس کردند.

در حاشیه این مراسم معنوی، یکی از بانوان ساکن قشم که همراه خانواده خود در مراسم استقبال حضور یافته بود، اظهار کرد: از شب گذشته، شور و شوق خاصی در خانه ما حاکم بود. صبح زود فرزندانم را آماده کرده و به استقبال آمدیم. با ورود خادمان حرم مطهر رضوی و مشاهده پرچم متبرک بارگاه امام رضا(ع)، اشک در چشمانم حلقه زد. فرزند خردسالم که بارها در تصاویر تلویزیونی این پرچم را دیده بود، با شوقی وصف‌ناشدنی دست دراز کرد تا به آن نزدیک شود. بی‌تردید، این حضور برای دل‌های عاشق و دورمانده از حرم، تسلای بزرگی بود.

سپس یک صیاد بازنشسته جزیره قشم نیز در حاشیه مراسم گفت: سال‌ها در دل دریا گذرانده‌ام، اما حال و هوای امروز برایم تجربه‌ای متفاوت و ماندگار بود. با وجود درد پا و کهولت سن، خود را به مراسم رساندم تا در کنار مردم، این لحظه معنوی را درک کنم. دیدن پرچم متبرک حرم مطهر و شنیدن صلوات‌های مردم، دل را روشن و جان را تازه کرد. این حضور، برکتی برای جزیره و دلگرمی برای مردمانی است که دل در گرو محبت امام هشتم دارند.

دختر دانشجوی قشمی هم گفت: از نخستین لحظات حضور خادمان، فضای مراسم آکنده از معنویت و شور بود. دیدن پرچم حرم مطهر از نزدیک، برای بسیاری از جوانانی که تاکنون موفق به زیارت مشهد نشده‌اند، آرزویی بود که امروز رنگ واقعیت گرفت. لحظه‌ای که پرچم در میان جمعیت به حرکت درآمد، سکوتی همراه با اشک و دعا در فضا حاکم شد. این لحظه، بدون اغراق، یکی از زیباترین تجربه‌های زندگی من بود.

گفتنی است، قرار است کاروان زیر سایه خورشید در ادامه سفر خود به قشم، با خانواده‌های شهدا، بیماران، زندانیان، و اهالی مناطق محروم نیز دیدار داشته باشد تا پیام مهر و امید امام رضا علیه‌السلام را به گوش دل‌های تشنه برساند.

این آئین معنوی، بخشی از ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در سراسر کشور است که هرساله به همت آستان قدس رضوی برگزار می‌شود و قشم نیز با شور و شوق وصف‌ناشدنی، میزبان این کاروان از جنس نور شد.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!