به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ غلامحسین محمدی، در سفر به بندرعباس و در نشست با فعالین اقتصادی استان، با اشاره به اینکه تصمیمات توسعه منطقهای گامی درست و منطبق با عدالت اجتماعی هستند، گفت: این رویکرد میتواند باعث پیشرفت بیشتر کشور از طریق ظرفیتهای مناطق مختلف شود.
وی همچنین بر لزوم تمرکز بر توسعه زیرساختهای آموزشی در هرمزگان و سایر مناطق تأکید کرد و افزود: آموزشهای مهارتی باید متناسب با نیازهای صنعتی و تولیدی مناطق خاص ارائه شود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به روند تحولات اشتغال در آینده، بیان داشت: در پنج سال آینده، ۱۷۰ میلیون شغل جدید ایجاد خواهد شد و ۹۰ میلیون شغل از دست خواهد رفت.
محمدی تأکید کرد: نیاز به مهارتهای جدید در سالهای آتی به شدت افزایش مییابد، به طوری که تا سال ۲۰۲۷، از هر ۱۰ کارگر، ۶ نفر به مهارتهای جدید نیاز خواهند داشت.
وی همچنین مشکلات عمده مدیران عامل صنایع در تامین نقدینگی و منابع انسانی را بررسی و بر اهمیت آموزش تقاضا محور و متناسب با نیازهای بازار تأکید کرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به تشکیل کنسرسیوم مهارت در کرمان اشاره کرد و گفت: با مشارکت ۴۶ شرکت، نیازهای آموزشی آنها را تأمین میکند و الگوی موفقی برای سایر استانها است.
در جریان این سفر، علاوه بر بازدید از پروژههای مهارتآموزی در استان هرمزگان، تفاهمنامههایی نیز در حوزه آموزش و مهارتافزایی به امضاء رسید.
انتهای خبر/