خبر های امروز : 7
تمدن نوین اسلامی از مسیر اقتصاد دریاپایه می‌گذرد
اجتماعی ,اجتماعی | شماره خبر : 438
1402-07-17 13:17 http://hormoz.ir/short/4LPA4
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان:
تمدن نوین اسلامی از مسیر اقتصاد دریاپایه می‌گذرد
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان گفت: اقتصاد دریاپایه نقطه آغاز تمدن نوین محسوب می‌شود که باید به آن در سطوح مختلف حکمرانی توجه ویژه‌ای داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده ظهر امروز در حاشیه بازدید از مجتمع گندله‌سازی مادکوش، با ذکر این نکته که بخش خصوصی همواره پشتوانه قوی ندارد، اظهار کرد: یکی از دلایلی که همواره سعی دارم در مجموعه‌های خصوص صنعتی حضور داشته باشم برای ایجاد همدلی و وفاق میان مجموعه‌های فعال دولتی و خصوصی در این زمینه بوده است تا حداقل چالشی از سوی استان برای فعالان صنعتی و خصوصی ایجاد نشود.
 
 نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به سیاست‌های کلان مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد دریاپایه، عنوان کرد: اقتصاد دریاپایه نقطه آغاز تمدن نوین محسوب می‌شود که باید به آن در سطوح مختلف حکمرانی توجه ویژه‌ای داشت. چراکه اگر ظرفیت‌های دریایی کشور را نادیده گرفت نمی‌توان تمدن نوین اسلامی را محقق کرد.
 
 وی با اشاره به لزوم توجه به ظرفیت‌های دریایی هرمزگان، ابراز کرد: مادکوش به سمت ایجاد زیرساخت‌های اقتصاد دریاپایه در استان هرمزگان گام برمی‌دارد که باتوجه‌به این نکته که ۳۸ درصد کشور با دریا ارتباط دارد، باید این نوع نگاه در سطح سیاست‌گذاری ملی گسترش پیدا کند.
 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبادی‌زاده، با ذکر این نکته که بخش خصوصی در کشور مظلوم و تنهاست، بیان کرد: تعلق و وابستگی دولت به مجموعه‌های دولتی ذیل خودش اجازه گسترش فعالیت بخش خصوصی را نمی‌دهد؛ یعنی در برخی از بخش‌ها دولت هم متصدی و هم فعال اقتصادی است به همین جهت‌بخش خصوصی خود را به‌عنوان یک رقیب برای دولت می‌بیند که اصلاح این رویه برای تحقق توسعه پایدار و تمدن نوین اسلامی لازم است.
 
 

امام جمعه بندرعباس، با بیان این نکته که بخش خصوصی به رشد بخش دولتی کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: تقویت بخش خصوصی از طریق تغییر نگاه حکمرانان و سیاست‌های بالادستی برای تحقق اهداف کلان نظام باشد در دستور کار باشد.
 
 

وی، ضمن تأکید بر جلب مشارکت دهی مردم در روند توسعه، مطرح کرد: اقتصاد کشور ایران دارای سه بخش خصوصی، دولتی و تعاونی است؛ اما هنوز موفق به تقویت نقش مشارکت مردمی در عرصه اقتصاد نبوده‌ایم که حضور مردم و سرمایه‌گذاران به‌عنوان سهام‌داران مادکوش می‌توان این مخم را تقویت کند.

 

وی، ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، عنوان کرد: در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی از ظرفیت‌های علمی صنایع آگاه نیستند و صنایع نیز به ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان آشنایی ندارند و این مهم باعث بروز چالش‌هایی شده است که باید برطرف شود.
 

 

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان، ضمن تأکید بر تقویت ارتباط صنایع با شرکت‌های دانش‌بنیان، ابراز کرد: سعی شود از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت شود تا بتوانند در آینده شرکت‌های صنعتی نیاز خود را از طریق همین شرکت‌های دانش‌بنیان تأمین کنند.


 انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.