به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز، مجید یوسفی فعال سیاسی و رسانهای هرمزگان در بخش سوم یادداشت خود درخصوص شرارتهای آمریکا در جهان، نوشت: نگاهی گذرا به فهرست شرارتها، کافی است تا خوی استکباری این دولت به نمایش گذاشته شود و نقاب فریب را از چهره آمریکا کنار بزند و این کشور را، صرف نظر از جنایات این کشور در سایر کشورها، به عنوان کانون و محور شرارت در جهان معرفی کند.
در ادامه به برخی شرارتهای آمریکای جنایتکار بر علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره میشود؛
تحريک صدام برای تحمیل جنگی هشت ساله علیه ایران از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹
هر چند آمریکاییها کوشیدهاند که نقش خود را در تحریک صدام برای حمله به ایران کتمان کنند، اما تجهیز صدام به انواع سلاح های جدید جنگی و کشتار جمعی و نیز حمایتهای رسانهای، سیاسی و بینالمللی از سوی آمریکا و هم پیمانان وی، چیزی نیست که بتوان آن را کتمان یا انکار کرد.
حبس دارائیها و کمک به صدام و رویارویی و دخالت نظامی مستقیم در جنگ
حمایت آمریکا در جنگ تحمیلی تنها به کمکهای نظامی به این کشور خلاصه نشده و در شرایطی که جمهوری اسلامی به موفقیتها و برتری نسبی در جنگ دست یافت، مداخله مستقیم نظامی را در دستور کار قرار داد که میتوان به هدف قرار دادن سکوهای نفتی ایران، حمله به کشتی «ایران اجر» ناوچه «جوشن » و «سهند» اشاره نمود.
یکی از اقدامات وحشیانه این کشور در روز های پایان جنگ، حمله ناو آمریکایی وینسنس به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در ۱۲ تیر ماه ۱۳۶۷ بود که در جریان این حمله غیر انسانی، تمامی ۲۹۰ نفر مسافر و خدمه هواپیما، که ۱۱۸ نفر از آنها را فقط زن و کودک تشکیل می دادند، به شهادت رسیدند.
سران کاخ سفید نه تنها بابت این جنایت از ملت ایران عذرخواهی نکردند، بلکه در اقدامی بهتانگیز، به فرمانده این ناو به خاطر ارتکاب این جنایت، مدال افتخار دادند.
فشارهای اقتصادی و اقدامات تحریمی علیه نظام جمهوری اسلامی
فشار اقتصادی، تهدید نظامی، جنگ روانی برای اثرگذاری بر روی افكار عمومی؛ هم در داخل كشور، هم در سطح بینالمللی، آمریکا به بهانه تلاش جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به انرژی هستهای، تحریمهای شدیدی را علیه کشور ما به کار گرفته و دامنه و گستره تحریمها را شامل مراودات بانکی و شرکتهای تجاری و بازرگانی و حتی دارو نموده است که با هدف ایجاد نارضایتی مردم و جدا کردن آنان از نظام جمهوری اسلامی به عنوان پشتوانه اصلی نظام صورت میگیرد؛ اما ایستادگی و صلابت مردم در برابر زیادهخواهیهای آمریکا موجب شد با وجود همه سختیها، ایران اسلامی نه تنها در برابر همه تحریمها ایستادگی نماید که آنها را به فرصتی برای پیشرفت کشور تبدیل کند.
حمایت، سازماندهی و هدایت مخالفان نظام
هدایت و حمایت آشکار سران این کشور از غائله ۱۸ تیر سال ۱۳۷۸ و فتنه سال ۱۳۸۸ عمق کینه توزی آنان را به خوبی نشان می دهد. در جریان فتنه ۸۸ مقامات آمریکایی بی پرده با دخالت در امور داخلی کشور ما به حمایت از جریان فته پرداختند. هلاری کلینتون که وزارت خارجه آمریکا را در آن زمان بر عهده داشت، گفت: دولت آمریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر میآمد از معترضان (جریان فتنه) کرد.
فضاسازی سیاسی و تبلیغاتی و جنگ روانی علیه نظام جمهوری اسلامی
از دیگر ابعاد اقدامات مداخله جویانه آمریکا فضاسازی و جنجال تبلغاتی گسترده و جنگ رسانهای تمام عیار بر علیه نظام اسلامی و اتهامات و ادعاهای واهی و بی اساس به کشورمان باهدف تخریب چهره نظام است، اتهاماتی همچون «نقض حقوق بشر»، «حمایت از تروریسم و گروههای تروریستی»، «تلاش برای دستیابی به سلاح های کشتار جمعی» و... که هر از گاهی در قالب سناریوهای مختلف و با ابعاد گسترده رسانهای اجرا میگردد. اتهاماتی که واقعیت آن در خود آمریکا و رفتار این کشور کاملاً آشکار است.
ادامه دارد...
- شهید رئیسی الگویی در تراز رئیسجمهور انقلابی است 1403/03/30 05:49
- مخاطب نامه رهبری، تمام آزادیخواهان عالم هستند 1403/03/29 08:24
- مشارکت در انتخابات ضامن استقلال کشور است 1403/03/28 15:51
- مشارکت در انتخابات، یعنی حمایت از کودکان غزه 1403/03/28 15:38