حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/12/05 شمسی | 2026/02/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
یادگیری قرآن از کودکی تا مربی‌گری
وقتی با قرآن پله‌های ترقی طی می‌شود؛

یادگیری قرآن از کودکی تا مربی‌گری

مربی قرآن جزیره هرمز گفت: از کودکی در کنار بازی‌های کودکانه به یادگیری قرآن پرداختم و اکنون با گذراندن دوره ممتحن قرآن در بندرعباس، فعالیت‌هایم ادامه دارد.

زهرا میمندی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» اظهار کرد: دوران کودکی‌ام در کنار آب‌های نیلگون خلیج همیشگی فارس، با بازی‌های کودکانه و یادگیری قرآن در کنار خواهر بزرگ‌ترم، لحظات شیرینی را رقم زد. هر هفته به جلسه قرآنی که توسط یکی از خواهران محله مسجد جامع برگزار می‌شد، می‌رفتم.

وی افزود: من کوچک‌ترین عضو کلاس بودم و با عشق و علاقه خاصی به یادگیری کلام خدا مشغول بودم. تمام تلاشم این بود که از خواهرم و دیگر اعضای کلاس عقب نمانم و هر جا که معلم قرآن می‌خواند، یاد بگیرم. همیشه دست‌بوس اولین معلم قرآنم خواهم بود.

این فعال قرآنی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان، مساجد جزیرةالشهداء هرمز روحانی دعوت می‌کردند و جلسات قرآن پابرجا بود. بعد از نماز ظهر و عصر، کلاس قرآن تشکیل می‌شد و من پای ثابت این جلسات بودم. تلاش می‌کردم به تمامی مساجدی که جلسه قرآن داشتند، بروم.

وی ادامه داد: حتی در جلساتی که در منزل دختر شهیده فاطمه نیک (خاله شیرین) برگزار می‌شد، حضور داشتم. یادگیری قرآن برایم آرامش عجیبی به ارمغان می‌آورد و همیشه آرزو داشتم روزی بتوانم آن‌قدر قرآن بیاموزم که به دیگران هم آموزش دهم.

میمندی خاطرنشان کرد: در پایان ماه رمضان، روحانیون مساجد از شرکت‌کنندگان امتحان می‌گرفتند و به افراد برتر در نماز عید فطر جایزه می‌دادند. من هم یکی از آن‌ها بودم. در جلسه آخر، روحانی مسجد امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) گفت قرآن را همواره بخوانید و آموزش را فقط به رمضان محدود نکنید.

وی افزود: چند روز بعد همان روحانی من را به عنوان معلم قرآن خواهران مسجد انتخاب کرد. از آن زمان به برکت قرآن، خیر و برکت زیادی در زندگی‌ام دیدم. در کنار تحصیل، به آموزش قرآن به بانوان محله مشغول شدم و عشق به قرآن روزبه‌روز در من بیشتر شد.

این فعال قرآنی ادامه داد: برای ارتقای دانشم در کلاس‌های روخوانی، روانخوانی و تجوید شرکت کردم و مدارک لازم را از اداره ارشاد و تبلیغات اسلامی دریافت کردم. بعدها به عنوان مربی یکی از هیئت‌های مذهبی خواهران منصوب شدم و فعالیت آموزشی‌ام گسترش یافت.

وی اظهار کرد:

با همکاری چند نفر از دوستانم، مجوز دارالقرآن «ام‌الشهداء» را گرفتیم و مهد قرآن و پیش‌دبستانی تأسیس کردیم. صبح‌ها در مهد کودک قرآن آموزش می‌دادم و بعدازظهرها به دانش‌آموزان دختر و پسر قرآن یاد می‌دادم.

میمندی گفت: پس از گذراندن دوره ممتحن قرآن در بندرعباس، فعالیت‌هایم ادامه یافت اما در دوران کرونا به دلیل تعطیلی کلاس‌ها، جلسات به منزل منتقل شد. اکنون جلسه قرآن در خانه‌مان ادامه دارد و خدا را شاکرم که توفیق یادگیری و تعلیم کلام الهی را به من عطا کرده است.

وی همچنین از پدر عزیز و مادر آسمانی‌اش که او را در مسیر قرآنی یاری کردند و نخستین معلم قرآنش، با قدردانی و احترام یاد کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!