
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، عباس مویدی، امروز در نشست کارگروه امنیت غذایی هرمزگان با تأکید بر اهمیت نظارت کامل بر تولید، تأمین، ذخیرهسازی کالاهای اساسی، فرآیند توزیع و عرضه و همچنین سلامت کالاهای موجود در بازار استان گفت: بر کشتارگاههای دام و طیور در بندرعباس و سایر شهرستانهای استان، نظارت مستمر صودت گیرد.
وی با بیان اینکه برای رفاه حال مردم و جلوگیری از هرگونه کمبود و یا افزایش غیرمنطقی قیمتها، نظارت و بازدیدهای پی در پی از فروشگاهها و مراکز عرضه در استان انجام شده است، افزود: در این بازديدها، با هرگونه تخلف، برخورد قانونی انجام میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان تأکید کرد: در حوزه کالاهای اساسی در استان هرمزگان هیچگونه کمبودی ندارد، و جابجایی کالاهای اساسی و بازاررسانی این کالاها شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، آرد، روغن و سایر محصولات مورد نیاز مردم استان در حال انجام است.
مویدی در ادامه بیان داشت: توصیههای فنی لازم به مراکز توزیع و عرضه کالاها، کشتارگاهها، مراکز فرآوری و کارخانههای تولید بهطور مستمر ارائه شود و از ظرفیت آزمایشگاههای مختلف دستگاههای اجرایی استان در جهت تهیه، تأمین و حفظ سلامت غذا استفاده گردد و این رویه استمرار یابد.
وی افزود: با توجه به شرایط تولید و تأمین مرغ در استان، احتمال افزایش جوجهریزی نسبت به خردادماه امسال وجود دارد، بنابراین تمامی اتحادیههای دام و طیور هرمزگان موظف هستند وضعیت دام و جوجهریزی را بهطور دقیق پیگیری کرده و گزارشات مربوطه را به صورت منظم به سازمان جهاد کشاورزی استان ارائه دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان تأکید کرد: اقدامات یادشده به منظور تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان با کیفیت و قیمت مناسب و تضمین امنیت غذایی استان هرمزگان انجام میشود و این سازمان، نظارت دقیقی را با همکاری سایر دستگاههای ذیربط، بر بازار و فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی خواهد داشت.
انتهای خبر/