خبر های امروز : 16
قطار حومه و بین شهری نیاز مبرم بندرعباس است
اقتصادی | شماره خبر : 6099
1403-09-28 14:54 https://hormoz.ir/short/VbpA5
استاندار هرمزگان:
قطار حومه و بین شهری نیاز مبرم بندرعباس است
استاندار هرمزگان، نگاه چندوجهی به توسعه را نیاز مبرم جامعه امروز دانست و با اشاره به استقرار صنایع مهم در غرب بندرعباس از انجام مطالعات طرح جامع حمل و نقل ریلی و ایجاد بستر اجرای آن خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در مراسم اختتامیه نمایشگاه صنایع حمل‌ونقل و لجستیک، به مناسبت هفته حمل‌ونقل با اشاره به بازدید از این نمایشگاه گفت: نگاه جامع‌الاطراف به توسعه یکی از بحث‌های جدی و نیاز مبرم در شرایط امروز کشور است. 

وی افزود: در غرب بندرعباس صنایع بی نظیر نفتی، پالایشگاهی، فلزی، فولادی و بندر شهید رجایی مستقر هستند که روزانه بالغ بر ۴۰ هزار نفر کارکنان این واحدها در مسیر غرب بندرعباس تردد دارند علاوه براین بیش از ۳۵۰۰ کاميون و تریلر هم از بندر شهید رجایی جابجا می‌شوند که تردد عمومی را با مشکل مواجه کرده است.

استاندار هرمزگان گفت: ایده طرح جامع ریلی برای گشایش تردد با پشتیبانی و مشارکت صنایع طراحی شده که شامل انتقال بار و مسافر می‌شود و تا بندر خمیر امتداد خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه یکی از نیازهای بندرعباس قطار حومه و قطار شهری است تصریح کرد: با منابع کشور ایجاد چنین طرحی امکان پذیر نبود بر همین اساس با مشارکت راه‌آهن، شهرداری و اداره کل صمت در یک مدل سه ضلعی کار مطالعات این طرح انجام می شود.

آشوری تازیانی گفت: بحث دسترسی ۱۶ کیلومتری معادن تولید سنگ آهن نیز در دست بررسی است و مقرر شد مشکلات این معادن احصا و در حوزه شمال استان نیز طرح تسهیل دسترسی به معادن شکل گیرد.

وی تاکید کرد: سرجمع این اتفاقات با توجه به الزامات قانونی برنامه و بودجه و با مشارکت صنایع در حوزه خدمات و حمل و نقل ریلی می‌تواند سبب ساماندهی حمل و نقل ریلی شود و علاوه بر مزیت آفرینی برای استان می‌تواند گردشگری را تقویت کند.

گفتنی است، با حضور محمد آشوری تازیانی، سه تفاهم‌نامه کلیدی در نمایشگاه صنایع حمل‌ونقل و لجستیک بندرعباس منعقد شد.

تفاهم‌نامه نخست مربوط به اتصال شهرستان بندر خمیر به بندرعباس از طریق قطار حومه‌ای بود که با احداث ایستگاه‌های متعدد، دسترسی حمل‌ونقل ریلی را در این مسیر بهبود خواهد داد.

تفاهم‌نامه دوم بر توسعه قطار درون‌شهری بندرعباس (مترو) متمرکز است که ادامه قطار حومه‌ای را به شبکه ریلی شهری متصل کرده و نقش مهمی در کاهش ترافیک و توسعه حمل‌ونقل عمومی ایفا خواهد کرد، این تفاهم‌نامه‌ها با امضای نمایندگان شهرداری بندرعباس، اداره کل راه‌آهن استان هرمزگان، سازمان صنعت، معدن و تجارت، و استانداری هرمزگان منعقد شد.

همچنین سومین تفاهم‌نامه، با هدف تقویت حمل‌ونقل ریلی در منطقه حاجی‌آباد و بهبود زیرساخت‌های لجستیکی در این منطقه به امضا رسید.

این اقدامات گامی اساسی در جهت توسعه پایدار حمل‌ونقل و لجستیک در استان هرمزگان است.

انتهای خبر/

نظرات