
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، محمود حسین پور در تشریح جزئیات این خبر گفت: ساعت ۲۲:۲۶ دقیقه شب گذشته، ۱۵ آبانماه، با گزارش مسمومیت غذایی گروهی در یک شرکت در شهرستان بشاگرد، آمبولانس به محل اعزام شد.
وی افزود: طی این حادثه، هشت نفر براثر مصرف تن ماهی دچار مسمومیت شده بودند.
حسینپور اضافه کرد: افراد مسموم شده به بقیهالله بشاگرد اعزام شدند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در ادامه نکاتی در مورد مصرف کنسرو تن ماهی ارائه کرد:
۱ـ از مصرف کنسروهای بادکرده و زنگ زده خودداری نمایید.
۲ـ از مصرف کنسروهایی که فاقد شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضا باشند خودداری کنید.
۳ـ از مصرف کنسروهایی که تغییر رنگ و طعم و بو دادهاند خودداری کنید.
۴ـ از نگهداری قوطی کنسرو در یخچال و محیطهای مرطوب خودداری کنید.
۵ـ غذاهای کنسرو شده را قبل از مصرف ۳۰ دقیقه بجوشانید.
این کار سمکشنده بوتولیسم را درون کنسرو از بین میبرد.
منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
انتهای خبر/