خبر های امروز : 12
فروچاله‌ها، تهدیدی برای ساکنان دشت میناب
شماره خبر : 6645
10:08 1403-11-08
فعال اجتماعی و رسانه‌ای هرمزگان مطرح کرد:
فروچاله‌ها، تهدیدی برای ساکنان دشت میناب
فعال اجتماعی و رسانه‌ای هرمزگان گفت: باید چاره‌اندیشی اساسی برای دشت میناب و فروچاله‌های حاصل از بی‌آبی شود؛ زیرا خطر فروچاله‌ها در هر لحظه ساکنان دشت میناب به‌خصوص روستای چلو میشی را تهدید می‌کند.

موسی زاهدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» با اشاره به وجود چاله‌های عمیق در روستای چلومیشی میناب اظهار کرد: به گفته اهالی روستا برداشت بی‌رویه آب‌های زیرزمینی باعث ایجاد فرو چاله‌هایی در دشت میناب شده است.
 
 وی تصریح کرد: برخی از این فرو چاله‌ها به عمق بیش از پنج‌متر نیز می‌رسد و در جای‌جای این زمین خاکی فرو چاله ایجاد شده است.
 
 فعال اجتماعی و رسانه‌ای هرمزگان بیان کرد: برخی از این فروچاله‌ها در نگاه اول مانند حفره‌ای کوچک است؛ اما عمق بسیاری از آن‌ها به بیش از چهار متر می‌رسد.
 
 زاهدی مطرح کرد: اهالی روستا از وجود فروچاله‌ها بسیار نگران هستند و می‌ترسند که هنگامی که کودکانشان برای بازی به دشت می‌روند در فروچاله‌ها بیفتند.
 
 وی ادامه داد: تاکنون کارشناسان فراوانی به شهرستان میناب برای چاره‌اندیشی و رفع معضل فروچاله‌ها آمده‌اند؛ اما جزء افزایش فروچاله‌ها به‌مرورزمان چیز دیگری حاصل نشده است.
 
 فعال اجتماعی و رسانه‌ای هرمزگان مطرح کرد: باید چاره‌اندیشی اساسی برای دشت میناب و فروچاله‌های حاصل از بی‌آبی شود؛ زیرا خطر فروچاله‌ها در هر لحظه ساکنان دشت میناب به‌خصوص روستای چلو میشی را تهدید می‌کند.
وی بیان کرد: مشکل بی‌آبی در دشت‌های میناب از مرحله بحران عبور کرده و به فوق‌بحرانی رسیده و کم‌کم فروچاله‌هایی که یک زمانی تنها در دشت‌ها بود الان به میان محلات رسیده است.
 
 زاهدی خاطرنشان کرد: از دولت چهاردهم می‌خواهیم باتوجه‌به وجود آب‌شیرین‌کن‌های بزرگ در هرمزگان برداشت آب از سفره‌های زیر زمینی میناب به طور کامل قطع شود تا فروچاله‌ها که روزبه‌روز در حال افزایش است کاهش یابد.
 انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!