حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/09/05 شمسی | 2025/11/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
شور و شعور استکبارستیزی در خیابان‌های بندرعباس
هرمز گزارش می‌دهد؛

شور و شعور استکبارستیزی در خیابان‌های بندرعباس

راهپیمایی روز سیزده آبان در بندرعباس با حضور پرشور دانش‌آموزان، دانشجویان و مسئولان برگزار شد؛ حضوری که یادآور شور و اشتیاق نسل جوان در پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی بود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ هر سال که ۱۳ آبان می‌رسد، شهرها رنگ و بویی متفاوت به خود می‌گیرند؛ خیابان‌ها پر می‌شوند از قدم‌های استوار نسل جوان، از بانگ شعارهایی که تاریخ و مقاومت را تداعی می‌کند و از پرچم‌هایی که در دست‌ها موج می‌زنند و هویت ملی را جلوه می‌دهند.

امروز نیز بندرعباس شاهد چنین صحنه‌ای بود؛ خیابان‌هایی مملو از دانش‌آموزان و دانشجویانی که با شور و هیجان در مسیر راهپیمایی حرکت می‌کردند، گویی هر قدمشان فریادی است بر علیه بی‌عدالتی و استکبار.

صدای شعارها از دور دست‌ها به گوش می‌رسید؛ ترکیبی از آوای جمعی و شور فردی که روحیه‌ای پرانرژی در فضای شهر پخش می‌کرد. گروه‌های دانش‌آموزی، با لباس‌های متحدالشکل و پرچم‌های کوچک در دست، حرکت می‌کردند و دانشجویان با پلاکاردهایی که پیام‌های روشنی درباره استقلال، ایستادگی و یاد شهدای انقلاب داشت، شور خود را ابراز می‌کردند.

در این میان، نگاه مردم و مسئولان حاضر نیز با احترام و همراهی، به جوانان دوخته شده بود و حس اتحاد و همبستگی را بیش از پیش تقویت می‌کرد.

پلاکاردهایی با مضامین متنوع، از حمایت از پیشرفت‌های علمی کشور گرفته تا بزرگداشت شهیدان انقلاب و دفاع مقدس، در میان جمعیت دیده می‌شد و این نمایش زنده، همزمان گذشته را یادآوری و آینده‌ای روشن را نوید می‌داد.

هر قدم و هر شعار، نشان از تعهد نسل جدید به ارزش‌ها و اصول ملی داشت؛ نسلی که با آگاهی و شور جوانی، میراث انقلاب را پاس می‌دارد و پیام استکبارستیزی را با صلابت به گوش همه می‌رساند.

۱۳ آبان امسال، تصویری زنده از همبستگی، شور و تعهد اجتماعی ارائه کرد؛ تصویری که هم حال و هوای جمعیت را منتقل می‌کند و هم یادآور اهمیت حضور نسل جوان در حفظ ارزش‌ها و آرمان‌های ملی است.

امروز صبح نیز با شوقی هرچه تمام‌تر آماده پوشش مراسم روز سیزده آبان شدم؛ شوقی که در دهه هفتاد به عنوان یک دانش‌آموز تجربه کرده بودم، اما این بار نه به نام دانش‌آموز، بلکه در کسوت خبرنگار برای ثبت شور و اشتیاق دانش‌آموزان و دانشجویان حاضر در خیابان‌ها.

هنگامی که به محل برگزاری مراسم رسیدم، انبوهی از دانش‌آموزان و دانشجویان را دیدم که با پرچم ایران در دست، آماده شروع مراسم بودند، صحنه‌ای که هم انرژی و نشاط جوانان را نمایان می‌کرد و هم انسجام اجتماعی و انگیزه آن‌ها برای پاسداشت ارزش‌ها.

با آغاز مراسم، حاضرین شعارهای کوبنده سر دادند و برخی پلاکاردهایی در دست داشتند که مضامین مختلفی از جمله حمایت از انرژی هسته‌ای، تصاویر امام راحل، مقام معظم رهبری، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای جنگ ۱۲ روزه بر آن نقش بسته بود، ترکیبی از شور انقلابی و یادآوری نمادهای ملی و مذهبی که فضای مراسم را دوچندان پرانرژی کرده بود.

خبرنگار ما در حاشیه مراسم با چند تن از دانش‌آموزان و دانشجویان گفت‌وگو کرد تا نظر آن‌ها درباره اهمیت روز ۱۳ آبان، حضورشان در راهپیمایی و پیام‌هایی که قصد دارند منتقل کنند، بشنود.

زهرا، دانش‌آموز دبیرستانی گفت: برای من ۱۳ آبان همیشه یادآور مقاومت و ایستادگی مردم ایران بوده است. وقتی امروز این جمعیت را می‌بینم، حس می‌کنم نسل ما هم با همان شور و شوق، ارزش‌های انقلاب را پاس می‌دارد.

وی در ادامه افزود: ما آمده‌ایم تا نشان دهیم آگاهی داریم و فراموش نکرده‌ایم فداکاری‌ها و زحمات کسانی که برای استقلال کشور تلاش کردند. دیدن پلاکاردها و شعارها انگیزه‌ام را دوچندان می‌کند.

امیرحسین، دانش‌آموز متوسطه تأکید کرد: حضور در راهپیمایی برای من بیش از یک فعالیت روزمره است؛ این یک احساس تعلق به سرزمین و ارزش‌هاست. وقتی شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را با جمعیت می‌خوانیم، حس می‌کنم بخشی از یک حرکت ملی هستم.

وی بیان داشت: تصاویر شهدای جنگ و سردار سلیمانی هم یادآور این است که استقلال و عزت کشور، نتیجه فداکاری‌های بزرگ است و نسل جوان وظیفه دارد این راه را ادامه دهد.

سارا، دانشجوی دانشگاه آزاد نیز تصریح کرد: من به عنوان یک دانشجو آمده‌ام تا نشان دهم نسل جدید هم هوشیار و پایبند به ارزش‌هاست.

وی همچنین افزود: حضور مسئولان در کنار دانش‌آموزان و دانشجویان حس خوبی به ما می‌دهد و انرژی‌مان را دوچندان می‌کند.

این دانشجوی هرمزگانی ادامه داد: وقتی صدای شعارها و قدم‌های جمعیت را می‌شنوم، احساس می‌کنم بخشی از جریان زنده‌ای هستم که نه تنها گذشته را گرامی می‌دارد بلکه آینده را هم شکل می‌دهد.

محمدرضا، دانشجوی فنی و حرفه‌ای هم گفت: این روز برای من نماد مبارزه با استکبار و یادآور ایستادگی مردم است. وقتی شعارها را با جمعیت می‌خوانیم و کنار دوستان هستیم، حس می‌کنم پیوندی میان نسل‌ها برقرار شده است؛ پیوندی که ارزش‌ها و هویت ملی را تقویت می‌کند.

وی یادآور شد: امروز آمده‌ام تا نشان دهم که حتی با وجود تغییر نسل‌ها، آرمان‌ها و پیام‌های انقلاب همچنان زنده و جاری است.

گفتنی است، تمامی دانش‌آموزان و دانشجویان حاضر بر این باور بودند که حضورشان در مراسم، فراتر از یک راهپیمایی ساده است؛ این حضور نشان‌دهنده تعهد، آگاهی و شور نسل جوان نسبت به ارزش‌های ملی و انقلابی است.

هر شعار، هر پلاکارد و هر گام، پیام روشنی از همبستگی، استکبارستیزی و امید به آینده‌ای روشن برای کشور منتقل می‌کند.

۱۳ آبان؛ روز ایمان، غیرت و بیداری ملت‌ها

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدرضا میرتاج‌الدینی، در آئین گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان در گلزار شهدای بندرعباس، با تسلیت شهادت سرداران سپاه، شهدای هسته‌ای و قربانیان مظلوم جنگ ۱۲ روزه، گفت: در این روزها «زهرا سلام» از استان سراوان نیز به قافله شهدا پیوست؛ استانی که بیش از ۷۰۰ شهید دانش‌آموز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

وی با قدردانی از حضور پرشور اقشار مختلف مردم به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان هرمزگانی، یاد و نام حضرت فاطمه زهرا (س) را گرامی داشت و افزود: بر اساس گفته علما، در روز قیامت بهشت با فاطمه است؛ دوستداران او اهل نجات‌اند و دشمنانش در آتش دوزخ گرفتار می‌شوند.

مشاور حقوقی رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تبعید تاریخی امام خمینی (ره) در ۱۳ آبان، این رویداد را سرآغاز فصل تازه‌ای از مبارزه ملت ایران با استکبار جهانی دانست و گفت: این روز باید به نماد جهانی ایستادگی ملت‌ها در برابر سلطه‌گران تبدیل شود؛ روزی که روح مقاومت از ایران اسلامی به سراسر جهان اسلام و آزادگان عالم طنین‌انداز گردد.

میرتاج‌الدینی با استناد به آیات قرآن درباره غزوه بدر، ایمان را کلید پیروزی ملت‌ها دانست و تصریح کرد: اگرچه جمع اندک باشد، ایمان و اراده الهی می‌تواند لشکر دشمن را در هم بشکند. پیروزی در میدان نبرد نه در کثرت نیرو، که در عمق باور و استقامت نهفته است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!