
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به نقل از خبرگزاری صداوسیمای خلیجفارس؛ این نخستین گردهمایی متخصصان جهاد دانشگاهی برای هماندیشی باهدف توسعه دریا محور در جنوبیترین شهرستان ایران است.
در آغاز نشست عامری سیاهویی از نویسندگان و محققان جهاد دانشگاهی هرمزگان یک نسخه از کتابش با عنوان استان هرمزگان را به سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه اهدا کرد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: برای بهرهگیری از ظرفیتهای گوناگون جزیرههای خلیجفارس و به ویژه بوموسی حفظ امنیت نیاز است که این مهم را رزمندگان نیروهای مسلح مستقر در جزایر تامین کرده و می کنند.
سردار علیر ضا تنگسیری افزود: این نیرو برای تحقق اهداف توسعه آیی مبتنی بر دانش و پژوهش از محققان و متخصصان جهاد دانشگاهی حمایت می کند.
حسن مسلمی نایینی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کشور هم گفت: از این پس رفت و آمد متخصصان و محققان رشته های گوناگون به جزیره بوموسی و هم اندیشی آنان با مدیران ملی و مسولان محلی برای توسعه در این جزیره بیشتر از گذشته می شود.
حسن فارسی معاون هماهنگی و امور مجلس سازمان جهاد دانشگاهی نیز گفت: برگزاری نخستین نشست روسای این سازمان در بوموسی نخستین گام برای همین هدف است.
احمد زاهری رئیس سازمان جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: گروهی سه نفره از متخصصان پزشکی در جزیره بوموسی کار غربالگری همه بانوان ساکن در بوموسی در زمینه پایش سرطان سینه را آغاز می کنند.
نشست روسای سازمان جهاد دانشگاهی سراسر کشور دیروز آغاز شد و امروز عصر با برگزاری جلسه هم اندیشی متخصصان و پژوهشگران با رییس سازمان و مسولان محلی جزیره بوموسی پایان می یابد.
انتهای خبر/