
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، آیتالله محمد عبادیزاده امروز در مراسم افتتاح واحدهای مسکونی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، ضمن تبریک عید غدیر، این مناسبت را نهتنها متعلق به شیعیان، بلکه پنجرهای الهی به سوی عدالت جهانی توصیف کرد و گفت: امروز برکات ولایت فقیه را در جامعه شاهدیم و ظهور حضرت ولیعصر (عج) جهانی را متحول خواهد کرد.
وی با قدردانی از اقدامات خیرخواهانه در استان، از خانواده مدیرعامل شرکت پالایش نفت آفتاب، مدیرعامل خیریه اشرفالانبیا، مهندس شمیرانی و سیدمرتضی بختیاری بهعنوان نمونههایی موفق در مسیر رفع محرومیت یاد کرد و افزود: این افراد از مدیران مکتبی و دلسوزی هستند که با دغدغهمندی در سطح ملی و استانی اثرگذار بودهاند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به سخنان امیرالمؤمنین (ع) در دوران کوتاه خلافت خود مبنی بر تأمین مسکن، آب شرب و معیشت مردم، تأکید کرد: امروز هرمزگان با دو بحران جدی آب و مسکن روبرو است و گزارشها حاکی از آن است که در برخی مناطق، مردم با فاصلهای طولانی و در شرایط بسیار نامطلوب به آب ناسالم دسترسی دارند.
آیتالله عبادیزاده با ابراز تأسف از این وضعیت، خواستار همت بیشتر دولت، مسئولان استانی و مشارکت خیرین برای رفع این مشکلات شد و افزود: مشارکتهای مردمی در هرمزگان میتواند بهعنوان الگویی ملی برای محرومیتزدایی مطرح شود. هر اقدامی در مسیر پاسخ به نیازهای مردم، گامی عملی برای تحقق حکومت علوی است.
انتهای خبر/