حالت تاریک

امروز : جمعه, 1403/02/14 | 2024/05/03

Logo

رئیس دبیرخانه روستا و عشایر خبر داد:

راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در مساجد

راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در مساجد

رئیس دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح ساجد کشور راه‌اندازی شده است که سهم استان هرمزگان، یک‌هزار و ۶۳ کانون می‌باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ حمیدرضا ناطقی شامگاه جمعه در حاشیه برگزاری ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم در روستای کردر رضوی شهرستان میناب ضمن قدردانی از مردم ولایتمدار، انقلابی و مهمان‌نواز این روستا، گفت: اهالی کردر رضوی در میزبانی از شرکت‌کنندگان در جشنواره از جان و دل مایه گذاشتند.

وی به تشریح فلسفه شکل‌گیری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در کشور پرداخت و افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی در پی هشدارهای مکرر مقام معظم رهبری در رابطه با شبیخون فرهنگی دشمن، طی مصوبه شماره ۳۰۲ در ۱۸ اسفند سال ۱۳۷۲ به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأموریت داد تا در دل مساجد، کانون‌های فرهنگی هنری برای جذب نوجوانان و جوانان و واکسینه کردن آنها در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمن ایجاد کند.

رئیس دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هم اکنون ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور راه‌اندازی شده است که سهم استان هرمزگان از این رقم، یک‌هزار و ۶۳ کانون است که یکی از کانون‌های شاخص این استان، کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عج) روستای کردر رضوی است.

وی در ادامه به سابقه جشنواره آسمان هشتم در روستای کردر رضوی اشاره کرد و گفت: این رخداد به عنوان نخستین جشن مردمی دهه کرامت در سطح کشور از ۱۷ سال پیش به همت کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عج) در روستای کردر رضوی کلید خورد.

ناطقی با بیان اینکه تاکنون ۱۷ دوره جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی آسمان هشتم در گستره روستایی، شهرستانی و استانی برگزار شده است، افزود: هیجدهمین جشنواره استانی آسمان هشتم نیز در دهه کرامت امسال در روستای کردر رضوی برگزار می‌شود.

وی همچنین به میزبانی روستای کردر رضوی از سه دوره جشنواره ملی سرود رضوی ویژه گروه‌های سرود کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور اشاره کرد و گفت: چهارمین و پنجمین و هم اکنون نیز ششمین جشنواره ملی آسمان هشتم در رشته‌های سرود، تئاتر و ... نیز به میزبانی روستای کردر رضوی برگزار شده است.

مدیرکل بودجه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: امسال دستگاه‌ها و نهادهای مختلف ملی و استانی نظیر بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، حوزه هنری انقلاب اسلامی، کمیته امداد، وزارت کشور و بنیاد کرامت رضوی نیز برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره با کانون فرهنگی هنری امام المنتظر همکاری و مشارکت داشتند.

وی گفت: کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عج) در سال ۱۳۹۸ به عنوان کانون برتر در حوزه پاسداشت دهه کرامت و فرهنگ منور رضوی در سطح کشور شناخته شد و مورد تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از