
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی رودان:
برداشت مارچوبه در رودان آغاز شد
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان رودان گفت: برداشت مارچوبه از هفت هکتار از زمینهای کشاورزی روستای فاریاب شهرستان رودان آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ به نقل از اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان رودان؛ هادی شریفزاده در تشریح این خبر اظهار کرد: پیشبینی میشود از هر هکتار سطح زیر کشت سالانه ۱۵ تن محصول مارچوبه برداشت شود.
وی افزود: شهرستان رودان با ۷ هکتار سطح زیر کشت این گیاه ارزشمند به بزرگترین قطب کشت متراکم مارچوبه در جنوب کشور تبدیل شده است.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی رودان با اشاره به اینکه این محصول دارای مصرف پایینتر آب نسبت به دیگر محصولات کشت شده در شهرستان است، عنوان کرد: از جمله مزیتهای کشت این گیاه، مقاومبودن به کمآبی و بینیازی به سموم است.
شریفزاده افزود: از دیگر خصوصیات کشت این گیاه ارزشمند میتوان به برداشت ۱۵ساله محصول در هر بار کشت اشاره کرد و محصول مارچوبه تولید شده در این شهرستان علاوه بر تأمین نیاز داخل کشور به کشورهای حوزه خلیجفارس روسیه و اروپا صادر میشود.
وی گفت: مارچوبه حاوی منابع ارزشمند املاح معدنی آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، زینک، سلنیوم و پتاسیم است؛ و همچنین حاوی مقدار بسیار کمی کالری بدون کلسترول است و مقدار ناچیزی سدیم، علاوه بر این یک منبع غنی از فیبر رژیمی است که برای بدن ضروری است.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی رودان اذعان کرد: مارچوبه منبعی غنی از ویتامینها، املاح معدنی و پروتئینهای ضروری است و سرشار از ویتامینهای A و B۱ یا تیامین، B۲ یا ریبوفلاوین، B۳ یا نیاسین، B۵ یا پانتوتنیکاسید، B۶، اسیدفولیک و نیز ویتامینهای C و E یا آلفا - نوکوئرول و K یا فیلوکین است.
شریفزاده خاطرنشان کرد: مارچوبه خاصیت ضد سرطانی دارد و به کنترل قند و فشارخون کمک میکند مصرف مارچوبه از بروز آلزایمر جلوگیری میکند و به سلامت سیستم گوارشی بدن کمک میکنند و گیاهی است سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند به کاهش مشکلات و خطرات بارداری کمک کند و در ایجاد تناسب وزن اثربخش باشد.
وی بیان کرد: برداشت مارچوبه تا پایان مردادماه سال آینده ادامه دارد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!