به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ شهید نصرالله روشی پهار فروردین سال ۴۴ در روستای پاكوه ازتوابع شهرستان رودان به دنیا آمد.
وی یادگار عبدالله و شهربانوست كه در رشته فقه و مبانی حقوق اسلام درس طلبگی را تا سطح یك حوزه علمیه ادامه داد و با شروع جنگ تحمیلی راهی جبهههای جنگ شد.
این طلبه شهید ۱۴ اسفند سال ۶۵ در منطقه شلمچه به شهادت رسید و پیكر وی طبق وصیت خودش در روستای دهبارز رودان به خاك سپرده شد.
شهید روشی یكماه زودتر از زمان شهادتش و در شب ۱۸ بهمن سال ۶۵ اقدام به نوشتن دو وصیت نامه كرده است.
وی در بخشی از وصیت نامه عمومی خود كه با حمد و ثنای پروردگار و سلام بر پیامبر و اهل بیت(ع) آغاز كرده، آورده است: از آنجایی كه هرانسانی و هرموجود زندهای باید مزه موت (مرگ) را بچشد این عبد عاصی(بنده گناهكار)خدا نیز از هر جهتی كه از اویم راه سرخ شهادت را با كمال رضایت خویش پذیرا شدم و انتخاب نمودم.
شهید روشی در بخش ادامه وصیت نامه اش خطاب به خانواده و طلبه ها تقاضا كرده است كه در مرحله اول برای رضای خدا از دوری این بنده حقیر ناله و زاری نكنند و از خداوند بخواهند كه این امانت را بپذیرد و دوم این كه حسین زمان خود این سیدبزرگوار(امام خمینی ره) را تنها نگذارید.
این طلبه شهید در پایان وصیت نامه اش اظهار امیدواری كرده كه وصیتهایش فراموش نشود و آورده است: ای ملت مسلمان ایران به خصوص ملت رودان تقاص سربریده امام حسین(ع) را از یزیدیان زمان بستانید، پهلوشكسته را باید انتقام نمود، من سلام همه كسانی كه برای رضای خدا انتقام پهلوی سوخته شده حضرت زهرا(س) را بگیرند، به فاطمه زهرا خواهم رساند.
شهید روشی دربخشی از وصیت نامه دیگر خود مخصوص خانوادهاش آورده است: اگر و شاید از طرف رادیو و تلویزیون برای مصاحبه آمدند مصاحبه نكنید و به آنان بگویید كه با خانوادههای شهدایی كه چندین سال پیش كسان آنان شهید شدهاند مصاحبه بشود، زیرا آنها در این كار اولاترند.
وی بر نماز اول وقت و تلاوت هر روزه قرآن توسط اهل خانه تاكید كرده و همچنین آورده است: درصورت نبودن پول و دیگر مخارج از خرج بعد از مرگ من باید خودداری كنید و به مقروض(قرض گرفتن) شما راضی نخواهم بود.
شهیدان نصرالله روشی، شهید تیمور شاكری و شهید مسعود رهگشا سه شهیدروحانی شهرستان رودان هستند.
انتهای خبر/