خبر های امروز : 12
جشنواره خواجه عطا در بندرعباس برگزار شد
فرهنگی | شماره خبر : 6252
1403-10-08 06:57 https://hormoz.ir/short/4X3X9
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان:
جشنواره خواجه عطا در بندرعباس برگزار شد
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: سومین جشنواره فرهنگی‌، ورزشی و گردشگری خواجه عطا با رویکرد معرفی سبک زندگی ساحلی دریایی در بندرعباس برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ محمد محسنی با اشاره به اینکه این جشنواره با مشارکت جزایر و بنادر برگزار شد، بیان کرد: بخش اول جشنواره در ساحل بندرعباس با استقبال از دریانوردان و اجرای مراسم ازدواج سنتی برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان اظهار کرد: اجرای مراسم ازدواج سنتی فرصتی برای آشنایی مردم با میراث ناملموس و فرهنگ متنوع مردم هرمزگان برای علاقه‌مندان فراهم کرد.

وی با بیان اینکه در بخش دوم گروه‌های مختلف موسیقی سنتی به اجرای برنامه پرداختند، افزود: آئین رزیف بندر کنگ که در فهرست رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسیده در این بخش اجرا شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان عنوان کرد: جشنواره خواجه عطا در فهرست رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسیده است که این جشنواره که با استقبال هزاران نفر از علاقه‌مندان به فرهنگ استان روبرو شد.

وی افزود: داشته‌های هم‌زیستی با دریا و ساحل آن قدر غنی است که قادر به پیوند و تعامل فرهنگی اجتماعی ساحل‌نشینان جزایر و بنادر کشور و حتی کشورهای ساحلی است.

محسنی تأکید کرد: چنین جشنواره‌هایی انگیزه‌ای برای جامعه محلی ایجاد می‌کند تا سنت‌ها و میراث ناملموس خود را زنده نگه دارند و به نسل‌های بعد منتقل کنند و گردشگرانی که به دنبال تجربه‌های اصیل و بومی هستند، به این منطقه جذب می‌شوند.

انتهای خبر/ 

 منبع: روابط‌عمومی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان 

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.