خبر های امروز : 3
توقيف ۳۸ دستگاه شوتي سوخت‌بر در بندرعباس
شماره خبر : 2496
14:17 1402-12-29
فرمانده انتظامی هرمزگان خبر داد:
توقيف ۳۸ دستگاه شوتي سوخت‌بر در بندرعباس
فرمانده انتظامي هرمزگان از اجراي طرح مقابله با خودروهاي شوتي و توقيف 38 دستگاه خودرو شوتي در شهرستان بندرعباس خبر داد.

علي اکبر جاويدان ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: در ادامه طرح مقابله با قاچاق سوخت و فرآورده‌هاي نفتي، طرح ضربتي برخورد با خودروهاي موسوم به شوتي که با رانندگي مخاطره‌آميز موجب به خطر انداختن جان شهروندان و مسافران مي‌شوند، در مناطق روستايي و حاشيه‌اي بندرعباس اجرا شد.  

 

وي افزود: در اجراي اين طرح که با همکاري ميداني يگان امداد و پاسگاه‌هاي همجوار شرق شهرستان و پليس‌هاي تخصصي در مسيرهاي تردد خودروهاي شوتي در جاده بندرعباس – ميناب اجرا شد با انجام ايست و بازرسي‌هاي موقت تعداد ۳۸ دستگاه انواع خودروهاي شوتي که در امر قاچاق سوخت فعاليت داشتند توقيف و در بازرسي از خودروهاي توقيفي جمعاً مقدار ۲۴ هزار ليتر گازوئيل قاچاق کشف و ضبط شد.

اين مقام ارشد انتظامي استان ارزش سوخت‌هاي قاچاق کشف شده در اين طرح را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادي ۷۶ ميليارد ريال عنوان کرد.

فرمانده انتظامي استان هرمزگان با تأکيد بر جديت پليس در اجراي مستمر طرح‌هاي عملياتي پاکسازي مقابله با قاچاق، اظهار کرد: در اين طرح تعداد ۹ نفر از عاملان قاچاق سوخت نيز دستگير و با تشکيل پرونده به دستگاه قضائي معرفي شدند.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!