حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/11/20 شمسی | 2026/02/09 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
بهره‌برداری از ۴طرح عمرانی و بهداشتی در حاجی‌آباد
فرماندار حاجی‌آباد خبر داد:

بهره‌برداری از ۴طرح عمرانی و بهداشتی در حاجی‌آباد

فرماندار حاجی‌آباد گفت: چهار طرح عمرانی و بهداشتی در بخش مرکزی شهرستان حاجی‌آباد به بهره‌برداری رسید.

 به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ محمد سالاری پور فرماندار شهرستان حاجی‌آباد در حاشیه بهره‌برداری از ۴ طرح عمرانی و بهداشتی در حاجی‌آباد گفت: در ادامه بهره‌برداری از طرح‌ها در دهه فجر امروز ۴ طرح در زمینه‌های عمرانی، ورزشی و بهداشتی در بخش مرکزی شهرستان حاجی‌آباد به بهره‌برداری رسید.
 
 سالاری پور گفت: این طرح‌ها شامل بهسازی و آسفالت معابر روستای طاشکوئیه به متراژ ۱۶۵۰۰ مترمربع، زمین چمن ورزشی مصنوعی در روستای برغنی، ساختمان دهیاری روستای چاهتر و بهسازی و تجهیز آزمایشگاه شهر حاجی‌آباد است که این طرح اهمیت فراوانی دارد؛ زیرا تمام خدمات تشخیصی طبی و آزمایشگاهی بالینی در این مرکز انجام می‌شود.
 
 مجموع اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح‌ها ۱۴۷ میلیارد ریال است که با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۷۰ هزار نفر از مزایای آن بهره‌مند شدند.
 
 تا پایان دهه فجر ۵۲ طرح بااعتبار ۱۱۹۷۶ میلیارد ریال در شهرستان حاجی‌آباد به بهره‌برداری می‌رسد.
انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!