
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، در سه سال گذشته، شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان گامهای موثری در بهبود زیرساختهای برق جزایر استراتژیک خلیج فارس از جمله بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، فارور، هنگام و لارک برداشته است.
این اقدامات با هدف تأمین برق پایدار و بهینهسازی شبکههای توزیع برق، علاوه بر توسعه زیرساختها، تأثیر زیادی در عمران و آبادانی این جزایر داشته است.
محمد کریمی، با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان این افتخار را دارد که راهبری برق این جزایر را برعهده داشته و تمام همت خود را به کار گرفته است، گفت: در سه سال اخیر، با اجرای اقدامات مهندسی هدفمند و بهرهگیری از فناوریهای نوین، تمرکز ما بر بهینهسازی زیرساختهای تولید برق بوده است تا قابلیت اطمینان تابآوری شبکه، کاهش تلفات فنی و افزایش کیفیت توان به نحو بسیار مطلوبی ارتقا یابد.
وی در ادامه افزود: در جزیره بوموسی، با تخصیص و جذب اعتبارات توسعه شبکه به میزان ۲۶۵ میلیارد تومان، اقداماتی کمنظیر رقم خورده است. خرید تضمینی برق در سالهای ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ در این جزیره انجام شده و در مجموع مبلغ قابل توجهی صرف خرید تضمینی برق شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان ادامه داد: از جمله این اقدامات میتوان به اورهال، تعمیرات اساسی و راهاندازی دو دستگاه مولد مرلیس، اصلاح و احداث ۲۵ کیلومتر شبکههای فرسوده فشار متوسط و فشار ضعیف، تجهیز و ایجاد روشنایی معابر کمربند روشنایی دور جزیره، تأمین برق شهرکهای مسکونی و احداث، اصلاح و بازسازی دو دستگاه پست زمینی و ۱۵ دستگاه پست هوایی اشاره کرد.
کریمی همچنین از اقدامات مشابه در جزیره تنب بزرگ خبر داد و اظهار کرد: در این جزیره، با تخصیص و جذب اعتبار به میزان ۱۶۲ میلیارد تومان، زیرساختهای برق توسعه یافته است. از جمله این اقدامات میتوان به خرید چهار دستگاه مولد کامینز جهت تأمین برق جزیره، اورهال و تعمیرات اساسی سه دستگاه مولد کامینز، تأمین برق شهرک مسکونی، احداث یک دستگاه پست زمینی و اصلاح هشت دستگاه پست هوایی، اصلاح و بازسازی شبکه روشنایی معابر با نصب ۲۵۰ دستگاه چراغ LED و اصلاح ۱۸ کیلومتر شبکه فرسوده فشار متوسط اشاره کرد.
وی بیان کرد: در جزایر تنب کوچک و فارور نیز با تخصیص و جذب اعتبار به میزان ۲۹ میلیارد تومان، اقدامات زیربنایی برای تأمین و اصلاح شبکه برق انجام شده است. مهمترین این اقدامات شامل اصلاح و نوسازی کامل شبکههای فرسوده فشار ضعیف و فشار متوسط، تعمیرات اساسی و اورهال دستگاههای مولد، اصلاح و نوسازی شبکه روشنایی معابر و تأمین برق شهرک فارور بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در ادامه به اقدامات انجام شده در جزیره لارک اشاره کرد و افزود: جزیره لارک با تخصیص و جذب اعتبار به میزان ۱۷۰ میلیارد تومان در سه سال گذشته از توسعه زیرساختهای برق بهرهمند شده است. احداث نیروگاه جدید با نصب سوله به همراه پنج دستگاه مولد با ظرفیت اسمی ۷.۴ مگاوات با مشارکت بنیاد مستضعفان، اصلاح و احداث شبکه فشار متوسط به طول ۱۰ کیلومتر، احداث فیدر خانه نیروگاه و خرید یک دستگاه مولد نیروگاهی با ظرفیت ۲.۵ مگاوات از جمله فعالیتهای مهم در این جزیره است.
کریمی همچنین اقدامات انجام شده در جزیره هنگام را تشریح کرد و افزود: با تخصیص و جذب اعتبار به میزان ۱۳۱ میلیارد تومان، گامهای اساسی برای تأمین و توسعه زیرساختهای برق در این جزیره برداشته شده است. اصلاح و بازسازی شبکه فرسوده فشار متوسط هوایی به طول ۱۸ کیلومتر، خرید کابل دریایی ارتباط از جزیره قشم به جزیره هنگام به طول ۷.۲ کیلومتر، احداث فیدر فشار متوسط به طول ۱۱ کیلومتر از پست سوزای قشم تا اسکله کندالو، تأمین برق شهرک مسکونی و نصب لوازم اندازهگیری مشترکین از جمله این اقدامات است.
وی در پایان گفت: جزایر ایرانی خلیجفارس یک ثروت بزرگ برای کشور عزیزمان است و سیاست دولت، توانیر و شرکت توزیع برق هرمزگان زمینهسازی برای تأمین و توزیع هرچه بیشتر و بهتر برق در راستای توسعه و آبادانی این جزایر ایرانی است. اکنون که سیاستهای کلی اقتصاد دریامحور از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، موضوع جزایر ایرانی اهمیت بیشتری پیدا کرده است و امیدواریم با تأمین و توزیع برق به عنوان پیشران توسعه این جزایر، بتوانیم نسبت به توسعه و رشد اقتصادمان با محوریت دریا، ایفای نقش کنیم.
انتهای خبر/