به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان، سمیه خداپرست در جلسهاي كه با حضور مديران عامل صنعت آب و برق هرمزگان، مشاوران امور بانوان و خانوده و بانوان شاغل در صنعت آب و برق هرمزگان برگزار شد، گفت: در نظام جمهوري اسلامي بر خلاف برخي نظامهاي دنيا اصالت با انتفاع مالي و سودآوري نیست بلكه موضوع رشد و تعالي انسانها داراي جايگاه و اولويت ويژهاي است و همه تلاشهايي كه براي حضور بانوان در فعاليتهاي مديريتي و اداري انجام ميشود با همين هدف ارزشمندِ رشد و تعالي بانوان است.
وی با اشاره به اهميت رشد و ارتقاء جايگاه هاي شغلي زنان توضيح داد: هر كس كه قرار است در هر جايگاهي مشغول به خدمت باشد بايد توانمندي و قابليت كار در آن حوزه را داشته باشد و در كنار آن قانونمداري از اولويت بالايي برخوردار است.
مشاور وزير نيرو در امور زنان و خانواده تأكيد كرد: در حوزه فعاليت زنان، تعاملي و شبكهاي كار كردن تا حد بسيار بالايي به پيشبرد امور و كارها كمك ميكند لذا تشکیل شبكهاي از بانوان توانمند لزوماً نبايد در صنعت شكل گرفته و متوقف شود و اين شبكه تعاملي انساني ابتدا در داخل صنعت و بين بانوان بايد شكل بگيرد و بعد بايد ساير دستگاههاي اجرايي استان را همراه كند.
خداپرست با اشاره به لزوم استمرار كار و فعاليت در حوزه مسئوليتهاي وزارت نيرو افزود: بانوان در مديريت مصرف و اصلاح سبك زندگي ميتوانند پيشرو باشند برخي همكاران ما در ايام عيد و تعطيلات هم مشغول به كار و خدمت هستند بانوان در زمينه آگاهسازي، فرهنگ.سازي و آموزش اهل خانواده دوستان و فاميل مي توانند نقش موثري داشته و پيشرو باشند.
وی بیان کرد: مشاوران امور بانوان در صنعت آب و برق بايد سعي كنند به صورت ماهيانه و به طور منظم و مستمر نشستهايي را با مديران عامل خود يا همکاران بانوان داشته باشند تا موضوعات مرتبط را به بحث بگذارند.
انتهای خبر/