
مهدی صادقی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»، با اشاره به اینکه افزایش قیمت گوشت و مرغ در بندرعباس از تاریخ سوم خردادماه ۱۴۰۴ اجرایی شد، گفت: این تغییرات در راستای سیاستهای جدید نرخگذاری و با هدف تنظیم بازار و حمایت از تولیدکنندگان اعمال شده است.
وی افزود: بر این اساس، قیمت هر کیلو مرغ زنده به ۶۶ هزار تومان افزایش یافته و قیمت نهایی برای مصرفکننده نیز ۱۰۴ هزار و ۴۳۰ تومان تعیین شده است.
رئیس اتحادیه مواد پروتئینی بندرعباس ادامه داد: همچنین قیمت تحویل مرغ در درب کشتارگاه ۹۵ هزار و ۶۰۰ تومان و تحویل به واحدهای صنفی ۹۶ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شده است.
صادقی بیان کرد: در بخش گوشت قرمز نیز افزایش قیمت چشمگیری مشاهده میشود. قیمت هر کیلو گوشت مخلوط گوساله به ۵۳۵ هزار تومان رسیده و گوشت صاف بدون چربی گوساله نیز با قیمت ۵۹۵ هزار تومان عرضه خواهد شد.
وی افزود: همچنین گوشت مخلوط گوسفندی (شقهای) با نرخ ۷۳۷ هزار تومان در بازار عرضه میشود، این ارقام نسبت به ماههای گذشته افزایش محسوسی داشتهاند که نگرانیهایی در میان مصرفکنندگان ایجاد کرده است.
رئیس اتحادیه مواد پروتئینی بندرعباس با اشاره به اینکه این افزایش قیمتها در چارچوب مصوبات قانونی و با هدف حمایت از زنجیره تولید و عرضه مواد پروتئینی صورت گرفته، اظهار داشت: هماهنگیهای لازم با نهادهای نظارتی و بازرسی برای کنترل بازار انجام شده و با واحدهای متخلف بهطور جدی برخورد خواهد شد.
وی از مردم و فعالان صنفی خواست برای دریافت اطلاعات دقیقتر و اعلام موارد تخلف احتمالی، با اتحادیه مواد پروتئینی در تماس باشند.
گفتنی است، افزایش قیمت اقلام پروتئینی در شرایطی اعمال میشود که بسیاری از خانوارها به دلیل فشارهای اقتصادی با کاهش قدرت خرید مواجهاند. تداوم چنین روندی میتواند مصرف این اقلام اساسی را تحت تأثیر قرار داده و نیازمند سیاستهای جبرانی در حوزه حمایتهای معیشتی باشد.
انتهای خبر/