حالت تاریک
  • شنبه, 1404/06/15 شمسی | 2025/09/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
مهربانی خیرین، پلی به فردای روشن دانش‌آموزان کیش
رئیس کمیته امداد جزیره کیش مطرح کرد؛

مهربانی خیرین، پلی به فردای روشن دانش‌آموزان کیش

رئیس کمیته امداد جزیره کیش از مشارکت ۸۷۵ میلیون تومانی خیرین و حامیان نیکوکار برای تأمین مایحتاج تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند این جزیره خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ آغاز سال تحصیلی، همیشه با شور و هیجان دانش‌آموزان و خانواده‌ها همراه است، اما برای بسیاری از خانواده‌های کم‌برخوردار، تهیه لوازم و ملزومات تحصیلی فرزندان، چالشی جدی محسوب می‌شود. 

نبود منابع مالی کافی می‌تواند روند تحصیل و انگیزه کودکان را تحت تأثیر قرار دهد و فرصت‌های آموزشی آنان را محدود کند.

در چنین شرایطی، حمایت خیرین و حامیان نیکوکار اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند و نشان می‌دهد که مشارکت مردمی می‌تواند به ابزار موثری برای برقراری عدالت آموزشی تبدیل شود.

جزیره کیش با جمعیتی پویا و فعال، طی سال‌های اخیر شاهد طرح‌ها و برنامه‌های متعددی در حوزه آموزش و توانمندسازی دانش‌آموزان نیازمند بوده است. تأمین لوازم تحصیلی نه تنها گامی عملی برای حمایت از دانش‌آموزان، بلکه پیامی روشن از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی برای جامعه به همراه دارد.

هنگامی که کودکان و نوجوانان دریابند جامعه نسبت به نیازهای آن‌ها بی‌تفاوت نیست، انگیزه و امید آن‌ها برای تلاش در مسیر علم و یادگیری افزایش می‌یابد.

هر بسته تحصیلی، نه تنها کالایی آموزشی، بلکه فرصتی برای ایجاد تفاوت در زندگی یک کودک و سرمایه‌ای برای آینده جامعه محسوب می‌شود. همراهی مردم و خیرین، نشانگر نقش محوری جامعه در ساختن نسلی توانمند و آگاه است.

ایوا صمیمی، امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های سالانه این نهاد در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: کمیته امداد جزیره کیش هر سال با هدف فراهم کردن امکانات تحصیلی برای دانش‌آموزان نیازمند، اقدام به تهیه بسته‌های آموزشی می‌کند.

وی در ادامه افزود: امسال نیز با همکاری خیرین و حامیان نیکوکار، ۲۵۰ بسته تحصیلی شامل کیف، لوازم‌التحریر و ملزومات آموزشی تهیه و میان دانش‌آموزان توزیع شد.

رئیس کمیته امداد جزیره کیش، ارزش هر بسته را ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: اقلام موجود در بسته‌ها شامل کیف، قمقمه، دفتر، دفتر نقاشی، مداد سیاه و قرمز، مداد رنگی، خودکار، اتود، جامدادی، خط‌کش، گونیا، پرگار، تراش و پاک‌کن بوده است. این بسته‌ها با اولویت دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد بین خانواده‌ها توزیع شد.

صمیمی ضمن قدردانی از حمایت خیرین، تأکید کرد: هم‌افزایی و مشارکت مردمی در این اقدام خیرخواهانه مجموعاً به ۸۷۵ میلیون تومان بالغ شده و نقش مؤثری در تأمین نیازهای تحصیلی دانش‌آموزان دارد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با حمایت مستمر مردم و خیرین، نیازهای تحصیلی تمامی دانش‌آموزان نیازمند جزیره کیش در همه ابعاد آموزشی و علمی برطرف شود و این همراهی، مسیر آینده‌ای روشن برای نسل جوان را هموار سازد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!