حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/04/16 شمسی | 2025/07/07 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
دومین جشنواره لیموترش در رودان برگزار شد
دبیر جشنواره لیمو رودان؛

دومین جشنواره لیموترش در رودان برگزار شد

دبیر جشنواره گفت: اجرای برنامه‌های سنتی، بومی و محلی، برپایی غرفه‌های محصولات کشاورزی و صنایع‌دستی و اجرای آواها و سرودهای محلی از برنامه‌های این جشنواره بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»، به نقل از روابط‌عمومی شورای شهر رودان، مصیب داوری افزود: برگزاری دوروزه این جشنواره از مطالبات باغداران برای طرح مشکلاتشان با مسئولان و پس از واردشدن آسیب‌های جدی به این محصول در سال‌های مختلف بود.

وی گفت: با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در این شهرستان به مشکلات باغداران رسیدگی شد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: در بازدید از شهرستان رودان در جریان مشکلات باغداران قرار گرفتیم و این آن‌ها در برنامه ۵ساله هفتم توسعه قرار دادیم.

محمدجواد عسکری افزود: پیگیری‌های لازم برای رفع مشکلات مربوط به امحال تسهیلات، بیمه محصولات کشاورزی در استان صورت گرفت.

وی گفت: در روزهای آینده در سطح ملی و با حضور وزرای نیرو و جهاد کشاورزی مشکلات باغداران رودانی را پیگیری می‌کنیم.

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: لیموی رودان در دنیا و کشور شناخته شده است. 

سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی با اشاره به لزوم رسیدگی به مشکلات این باغداران افزود: تأمین و رفع مشکل قطعی آب و‌ برق و تعیین قیمت مناسب این محصول یکی از مهم‌ترین مطالبات باغداران است.

وی خرید تضمینی این محصول، ارائه تسهیلات بلندمدت به باغداران و ایجاد صنایع تبدیلی را از مهم‌ترین کمک‌های بخش دولتی عنوان کرد که می‌تواند به باغداران رودانی کمک کند. 

شهرستان رودان با بیش از ۹ هزار هکتار سطح زیر کشت لیموترش بیش از ۴۰ درصد لیموترش کشور را تأمین می‌کند.

نخستین جشنواره لیمو در این شهرستان ۸ سال پیش برگزار شده بود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!