حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/04/15 شمسی | 2025/07/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
هم اکنون انجام شد؛

ادای نماینده ویژه قوه‌قضائیه به مقام شهدای جاسک

ادای نماینده ویژه قوه‌قضائیه به مقام شهدای جاسک

نماینده ویژه قوه‌قضائیه با حضور در گلزار شهدای شهرستان جاسک، به مقام شامخ شهدای این شهر ادای احترام کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز«؛ حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان نماینده ویژه قوه‌قضائیه، صبح امروز با همراهی مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی استان و شهرستان جاسک، با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس این شهر ادای احترام کرد.

گفتنی است، در جریان سفر رئیس قوه‌قضائیه به استان هرمزگان، نسبت به رفع مشکلِ مُزمن اهالی یکی از مناطق استان هرمزگان که بیش از نیم قرن استمرار داشته است، اقداماتی با حضور رئیس قوه‌قضائیه صورت خواهد گرفت.

برگزاری نشست هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی و کارآفرینان و دست‌اندرکاران مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور از دیگر برنامه‌های سفر رئیس دستگاه قضا به استان هرمزگان است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!